Eklenti 9025
Dün NHL kuponum tek mactan yatti, o mac penaltilara gitti bir de yarama tuz bastilar bir de o kadar heyecan yaptim 5 Euro yatirdim 185 aliyordum...
Printable View
Eklenti 9025
Dün NHL kuponum tek mactan yatti, o mac penaltilara gitti bir de yarama tuz bastilar bir de o kadar heyecan yaptim 5 Euro yatirdim 185 aliyordum...
Eklenti 9026
Bugün tuttu ama... Hibernian ve Trabzon uzatmalarda attilar, cok sansliydim bugün. 5 € yatirdim 285 € aldim...
osmanli beşiktaş macına 2.5 üst + beşiktaş kazanir 2 li bahsi yaptim. 3,55 ganyandan 200 lira attik bakalim . 700 lira bekliyoruz. kartalim yarin macı 2,5 üst sonucuyla kazansin , paracıklar gelsin :D
Yine güzel bir kupon yaptim son mac bizim mac allah utandirmasin haydi cocuklar... 4 euro yatirdim 75 oran
Eklenti 9039
İnşallah Tutar kuponlarınız :)
benim kupon geldide , betson hesabi olan arkadaslara bi sorum olacak. 700 tl havale talebi yaptim garanti bankasi hesabima. kaç günde para yükleniyor? yada yatirmama gibi bi durum olabilirmi benim parayi ?
Tesekkürler Besiktas'im :)
Ulan ajax dün 550 lirayı iç ettin :@
Tebrikler :)
Geçmiş Olsun bize, artık başka sefere :)
Beşiktaş maçının 1 den 2 sonucunu bilip üşengeçlikten oynamadım.
mustafa abi dün gece havale yapmıstım saolsunlar bugun öglen 2 de parayi yatirdilar . canlidan devam :D
http://i64.tinypic.com/2mph7uw.jpg
Biri tuttu biri yattı... Yine de şükür tabi
Cagliari İY/MS korktum oynamadım mis gibi 3.15 oran gitti..
Düello BJK-KAYSERİ oynamadım, 2.10 veya 1.90 oran gitti...
Az maç vardı bugün, iyi olurdu aslında..