Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Kendi d?neminin en iyisi olmak pek tabi yetmez. Fakat Messi zaten halihaz?rda bundan ?ok daha fazlas?n? ba?ard?.
Bir?ok futbolsever x oyuncu daha iyi diyebilir; ama futbolun i?inden gelen yorumu dikkate al?nacak efsanelerin b?y?k bir ?o?unlu?u Messi bir ba?ka diyorsa, geri kalan? benim i?in teferruatt?r.
Maradona'n?n ben de onlarca videosunu izledim. Sadece onun da de?il. Cruyff'un da.. Zidane'? hepimiz canl? izledik zaten. Bunlar?n hepsi ayn? kalite kuma?. Bakt???n zaman Maradona'n?n ye?il sahada yap?p da Messi'nin yeteneklerinin yetemeyip de yapamad??? tek bir ?ey yok. Ba?ar? ise Maradona'n?n bir D?nya Kupas? var ve o d?nemlerde Napoli ile elde edilen ?ampiyonluklar. Ayn? Maradona bug?n gelsin bug?n?n ?artlar?yla yaps?n bakal?m. Yapamaz imkans?z; zira futbol art?k y?r?yerek oynanm?yor. Tek ba??na ma? alma d?nemleri devam etse de kupa almak bir hayal. Kald? ki Maradona'n?n ba?aramad???; ama Messi i?in art?k s?radanla?an pek ?ok ba?ar?s? da var.
Uzun laf?n k?sas? bende genel kan?dan uzak de?ilim. Messi'nin en b?y?k s?fat?n? almas? i?in bir D?nya Kupas?'na ihtiyac? var, fazlas?na de?il.
Bir yorum yaz: