Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Messi
??k?ş
X
-
kald? ki ?imdiki gibi y?ld?zlara aman bir?ey olmas?n demiyorlard? o zamanlar. ne kasaplarla m?cadele ediyordu maradona...
-
Tamam i?te mesela ?uan Messi o patates tarlas?nda oynasayd? patates olurdu
?aka bir yana, tabii ki bahsi ge?en futbolcular ?ok b?y?k isimler ama Maradona ba?ka bi?eydi ya, Mehmet Alinin de dedi?i gibi, sap?kt? sap?k
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle bir mant?k yok.
Kald? ki ?yle bir durum s?z konusu ki sanki sadece Maradona patates tarlas?nda oynuyordu o d?nem di?er t?m oyuncular emirates zemininde.
Israrla o d?nemin ?artlar?n?n en ?st kalite kuma?? diyoruz. O gelseydi ?imdi nas?l olurdu falan farazi hep bunlar.
O zaman bende derim o fizyolojik yap? ile o g?bek ile bug?n ortalama 14-15 km ko?ulan ma?larda Maradona 45. dakikada ?i?erdi.
Olmaz sa?ma yani. Bug?n olsa bug?n?n ?artlar?na g?re evrilecekti bu adam.
Evriltemeyece?in tek bir ?ey var. Ne o?
Tanr? vergisi futbol zekan.
??te o noktada da bu sayd???m adamlar?n kuma?? a?a?? yukar? ayn?.
Son cumlemdekinde ki adamlarin alayi maradona ile kendini o konuda yanyanayi gec , yakina bile koymaz. Ama sen koyuyorsun
Herifin tum ozellikleri cok ust. Asiri derecede.
?aka bir yana ben s?yledi?imin arkas?nday?m bu sayd???m adamlar?n kuma?? ayn? bana g?re. Bu adamlar?n yapt?klar?n? izlerken hep ayn? ?eyi hissediyorum. ?mkans?z? s?radan bir ?ey gibi g?steriyorlar hepsi.
Maradona en b?y?k olabilir; ama Messi ile aralar?nda benim penceremden de bir ?ok futbol yorumcusuna g?re de bir D?nya Kupas?ndan daha fazla bir mesafe yok.
Burada birbirimize "he tamam o zaman senin dedi?in do?ruymu?" dedirtemeyece?imiz bir konu oldu?u i?in de bence b?yle kals?n bu mesele abi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle bir mant?k yok.
Kald? ki ?yle bir durum s?z konusu ki sanki sadece Maradona patates tarlas?nda oynuyordu o d?nem di?er t?m oyuncular emirates zemininde.
Israrla o d?nemin ?artlar?n?n en ?st kalite kuma?? diyoruz. O gelseydi ?imdi nas?l olurdu falan farazi hep bunlar.
O zaman bende derim o fizyolojik yap? ile o g?bek ile bug?n ortalama 14-15 km ko?ulan ma?larda Maradona 45. dakikada ?i?erdi.
Son cumlemdekinde ki adamlarin alayi maradona ile kendini o konuda yanyanayi gec , yakina bile koymaz. Ama sen koyuyorsun
Herifin tum ozellikleri cok ust. Asiri derecede.
Bir yorum yaz:
-
?yle bir mant?k yok.
Bir yorum yaz:
-
Messi b?rakm?? m? milli tak?m??? ?z?nt? den d?r can?m..
Yanl?z ronaldo messi konusunda her daim messi...
--> ▪️▫️? A M P ? Y O N ▫️▪️<--
Bir yorum yaz:
-
O zamanki saha ve zemin ?artlar? vs. ne olcak peki? ?uanki saha zemin vs olsayd? Maradona haks?z rekabet olurdu
Bir yorum yaz:
-
Maradonayi dunyadaki hicbir futbolcu ile karsilastiramazsin. Cok zor.
Video kaset doneminde maradonanin napolide oynadigi maclarin genis ozetini iceren set vardi. Bulabilirseniz izleyin. Vardir torrentte belki. Sapik o herif.
Isin yok sahasi, yok gunumuz futbolu vs si falan yok.
Futbol bir dinse , maradona peygamberdir.
Messi falan imam , peder meder olur.
Messi arjantin pederi, ronaldo brezilya portekiz imami falAn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Maradona'n?n zaman?nda futbol y?r?yerek oynan?yordu dedim. Maradona y?r?yordu demedim ki.
Bakal?m ko?u mesafelerine o y?llarda. ?imdikilere bakal?m
Ayr?ca evet m?dahale baz?nda futbol daha sert olabilir o d?nemlerde; ama g?n?m?zdeki gibi bir oyun disiplininden, alan ve zaman daraltmas?ndan s?z etmemiz m?mk?n de?il.
Yani her d?nemin kendine has art?lar? eksileri vard?r ve bu her d?neminde top class en ?st kalite kuma?tan y?ld?zlar? vard?r. Best gibi-Cruyff gibi-Maradona gibi-Zidane gibi ve Messi gibi.
Neyse pek tabi herkesin g?r??? kendine..
Bir yorum yaz:
-
Ben de ??yle gireyim tart??maya Messi ?ok iyi ?ok b?y?k futbolcudur ama lider karakterli bir oyuncu de?ildir.?u anda milli tak?m? b?rakt?m a??klamas? da bundan dolay?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBebelere balon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Arda
Sana m?sait bir zamanda cevap yazaca??m ama ana fikri ?imdiden belirteyim, Maradona'y? malesef yeterince izlememi?sin. Y?r?yerek oynuyor demi?sin, kusura bakma buna g?ld?m
Bug?nk? ?artlarda oynas?n demi?sin bir de, adam patates tarlalar?nda, top mu g?lle mi oldu?u belli olmayan malzeme ile yapm?? bunlar?.
Ayr?ca o d?nemde Maradona'ya yap?lan m?daheleler ?imdi Messi'ye yap?lsayd? hastaneden ??kamazd?.
Bir yorum yaz:
-
D?nyan?n gelmi? ge?mi? en b?y?k futbolcusu olup olmad??? tart???lan biri "yapam?yorum" diye milli tak?m? b?rakmaz.
Ba?ka bir sebep olur ama yapam?yorum olmaz.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: