Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2019-2020 Sezonu Hakem Hataları
Çöküş
X
-
Bana yardımcı olabilecekseniz ben her hafta hakemlerin ve renklilerin reziliklerini bir başlık altına toplamak istiyorum hatta video olarak telif yemiyecek şekilde internete yüklemek istiyorum. Artık bu tiyatroyu cümle âlem görsün. Ne dersiniz? YouTube yerine başka sitelere yüklesem yinede telif yermiyim?
-
Bu başlık hep üste dursun hata her hafta video yapılmalı. Yok mu biri şu tiyatroyu video olarak her hafta hazırlasa. Midem bulanıyor bunları görünce Var olmasına rağmen bu kadar alenen bir şekilde yapmalarına göz mü yumacağız.
Ben yapacağım bu gidişle. Sadece bu telif hakkı olayını bana açıklayabilirmisiniz. Pozisyonlarına TV den çeksem telefonla veya başka bir video platformuna yüklesem telif yermiyim?
100% gayseden 99.9% febeden nefret ederim!!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Köse tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bu tekmeyi Diagne yese 2 ay sahalardan uzak kalırdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
çok net penaltı
https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1162801149436710912?s=20
Bir yorum yaz:
-
Aslı Necip Tepe tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşlık çok güzel olmuş. Ama daha çok liste düzeni gereken bir başlık bu. Konu sahibi ilk mesajı sürekli editleyerek listeyi güncel tutmalı. Her maç için tek parça bi video ve özet bilgi içermeli.
Örn.
1. Hafta - denizli-gs: hakem babeli atmadı. <youtubelink>
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senol gunesle sampiyon oldugumuz ilk sezon da acilmisti. Hatta ikinci sezonda acmistik . Sonu sampiyonluk oldu. Insallah bu senede bu ise comak sokariz.
Bir yorum yaz:
-
ilk haftadan verilen beleş bir penaltı, el diye kesilen gollük atak, babel'in eline verilemeyen ikinci sarı kart.
Bir yorum yaz:
-
Hep söylerim, dünya; İsrail, Amerika, İngiltere ve Galatasaray olmadan çok güzel bir yer olabilirdi.
Kokuşmuş sistem, satılmış insanlar... Bu dünyaya fazlasın Beşiktaşım!!!
Bir yorum yaz:
-
Başlık çok güzel olmuş. Ama daha çok liste düzeni gereken bir başlık bu. Konu sahibi ilk mesajı sürekli editleyerek listeyi güncel tutmalı. Her maç için tek parça bi video ve özet bilgi içermeli.
Örn.
1. Hafta - denizli-gs: hakem babeli atmadı. <youtubelink>
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tarih : 16.08.2019
Maç: Denizlispor- Galatasaray
Düdük : Abdulkadir Bitigen
Bitigen'e göre bu el değil. Var'a göre de değil çünkü burası Babel'in kalçası. (ikinci sarıdan Babel'i atamadı.)
Bitigen'e göre burası futbolcunun eli. Var'a göre de el evet doğru futbolcunun eli sonuçta kalbine giden yoldur. ( Gole giden atağı el var sebebi ile kesmiştir.)
Belhanda'nın kendini yere atıp aldatmadan sarı görmemesi beleşten penaltılar vs.
Uzun lafın kısası daha sezonun ilk maçı başladık. VAR ile birlikte itina ile takip ediyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakem bariz hatalar yapmış kabzımalla yanındaki tip çok iyi maç yönetti diyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mahmut Zabit Kara tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakem bariz hatalar yapmış kabzımalla yanındaki tip çok iyi maç yönetti diyor.
Bir yorum yaz:
-
Biri koysun videolari hazirlayip her hafta lutfen editi iyi olan.
Penalti pozisyonu
Babelin ikinci saridan kirmizisi
Sozde Elle kesilen pozisyon
Bunlar net yani daha fazla varsa yazin
Boyle bir sey yenseler de yenilselerde kabul edilemez. Bariz yazik ya tiyatro
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakem bariz hatalar yapmış kabzımalla yanındaki tip çok iyi maç yönetti diyor.
Bir yorum yaz:
-
Hakem bariz hatalar yapmış kabzımalla yanındaki tip çok iyi maç yönetti diyor.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: