Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2019-2020 Sezonunda Hangi Takımlar Düşer?
Çöküş
X
-
Antep ilk hafta çok kötü oynadığı için herkes düşer diyor ama bence o kadar kötü takım değiller. İyi kadroları var kadronun oturması zaman alacaktır lig ilerledikçe toparlayacaklarını düşünüyorum. Sadece hocaları çok kötü.
2 maçını da izlediğim Göztepe bu haliyle bence en büyük düşme adayı. Ligi 30 gol atamadan bitirirler ve geçen sene Bursa'nın düştüğü duruma düşerler çok iyi bir forvet ve 10 numara hatta kanat almazlarsa. Hücum hattı açık ara ligin en kötü takımı.
A.Gücü ve G.Birliği diğer adaylarım. Kayseri de düşerse şaşırmam.
Bir yorum yaz:
-
2. haftadan hiçbir şey belli olmaz.
Düşer denen devre arası 4 adam alır ligi 6. bitirir.
Bunun onlarca kez örneğini gördük yaşadık.
Ama umarım sarışın kız kardeşler düşer..
Bir yorum yaz:
-
Ankaragücü ve antep in net düşeceğini tahmin ediyorum.. 3. düşeni genelde devre arası transferleri belirliyor ama şuan alanya ilk aday.
Bir yorum yaz:
-
Denizli ve Ankaragücü kesin,3.yü bilemem
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
umarım kasımpaşa düşer zor biliyorum ama istiyorum. her sene ligi manipüle etmelerinden bıktım. boş yere yer kaplayan bi takım
Bir yorum yaz:
-
Göz Göz devre arası takımı güçlendirmezsee ;
16. Göztepe
17.Ankaragücü
18.Gazişehir şeklinde bir düşüş olur gibi sanki...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan Tülen tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryalnız ben Gaziantep , Göztepe , Denizliye oy verdim ama Göztepe'ye verdiğim oy görünmüyorGöztepe'nin düşmesini istemiyorsan listeden kaldır o zaman Nail
Sunucudan kaynaklanıyordur abi.
Bir yorum yaz:
-
yalnız ben Gaziantep , Göztepe , Denizliye oy verdim ama Göztepe'ye verdiğim oy görünmüyorGöztepe'nin düşmesini istemiyorsan listeden kaldır o zaman Nail
Bir yorum yaz:
-
2019-2020 Sezonunda Hangi Takımlar Düşer?
177Alanyaspor5.65%10Antalyaspor3.95%7Rizespor3.39%6Gaziantepspor22.03%39Gençlerbirliği7.91%14Göztepe10.73%19Kayserispor5.08%9Kasımpaşaspor9.60%17Konyaspor2.26%4Başakşehir0.00%0Ankaragücü18.08%32Sivasspor0.56%1Trabzonspor0.00%0Malatyaspor1.13%2Denizlispor9.60%172019-2020 Sezonunda Hangi Takımlar Düşer?
Not: Ankette 3 şık işaretleyebilirsiniz.Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: