Ligde lider, Avrupa’da son 16’dalar. Okan’in basarisini Avci’ya mal edenler vardi bir de. Avrupa’ya yedeklerle cikip ligde 3 sene ust uste sampiyonlugu kaptiran Avci’ya evet
Bosa cikinca istedigim ve su an elimizdekilerden 2-3 kat daha ucuz ve iyi olan Mert, Skrtel ve Demba Ba iskeletiyle hem de. Sinirlenmemek elde degil.
Abdullah avcı öyle bir duruma düştü ki şu an ayrıldığı iki takım da onsuz daha başarılı daha mutlu, neyse o şimdi evde bu takım benim eserim diye övünüyordur
Bravo Başakşehir’e... Hayatı CL başarılarıyla dolu olduğu için UEFA Avrupa Ligi’ni önemsemeyen “Parselizasyon Reyiz”den kurtulduktan sonra Avrupa’da kendilerini buldular. Umarım finale kadar yürürler...
Hiç yurt dışına çıkmadım. Çok fazla hevesim de olmadı açıkçası. Zaten ömrümde ancak bir kere çıkabilirim düşüncesiyle, senelerdir "Beşiktaş finale çıksın oraya giderim" diye geçiştiriyorum. =)
Bu sene Polonya'nın Gdansk şehrinde olacakmış final. Güzel bir şehre benziyor, yolun sonu orası olsun ben de sonunda yurt dışına çıkmış olayım
Deplasman maçlarında daha iyi olacağımız bir Avrupa serüveni bekliyorum.
İçerde dışarda farketmez, öne geçtik mi kontralarla N'kodou ve Diaby ile karşı tarafın üstüne toprak atarlar. Çekişeceğimiz 2 takımdan 4, diğer takımdan 3 puan alırsak çıkıyoruz zaten.
Bir yorum yaz: