Naptı ki bu pompiş babıl?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
UEFA Şampiyonlar Ligi 2019-2020 Sezonu
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı Metin Yılmaz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKendi işimizi kendimiz görecektik biz bunlarla iki sene önce!
3-0'lık maç 9-0 bitmeliydi ki futbol şubesini başlarına yıkacaktık! O gün anladım ki, bunlar dünyanın en şanslı bal küpü camiası!
Yorum Yap
-
Aslı İsa Çetin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Yılmaz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKendi işimizi kendimiz görecektik biz bunlarla iki sene önce!
3-0'lık maç 9-0 bitmeliydi ki futbol şubesini başlarına yıkacaktık! O gün anladım ki, bunlar dünyanın en şanslı bal küpü camiası!
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Yesildal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYuh dinamo Zagreb Shaktar maçının son dakikası neymiş öyle.. 89da 3-1 90 dan sonra 3-2, 3-3 olmuş.
100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!! Bu Kadroyu kuranın Allah belasını versin!
Shaktar da son golü 90+5 te penaltıdan atan oyuncu 19. yaşında ve oyuna 85. dakikada girmiş!!
Bizde 25-30 yaşında gelişecek (mental, fizik ve KAFA) diye bekleyelim buradakileri.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Sayan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezgin Yesildal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYuh dinamo Zagreb Shaktar maçının son dakikası neymiş öyle.. 89da 3-1 90 dan sonra 3-2, 3-3 olmuş.
100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!! Bu Kadroyu kuranın Allah belasını versin!
Shaktar da son golü 90+5 te penaltıdan atan oyuncu 19. yaşında ve oyuna 85. dakikada girmiş!!
Bizde 25-30 yaşında gelişecek (mental, fizik ve KAFA) diye bekleyelim buradakileri.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından gönderilmiş Mesajı göster70'de sinirden yattım, atacağınız golün diye söverek, 2 tane daha sallamışlar maç bitmeden
En çok da Hazard a ayar oldum, 6 gol attı takımı, tek golü yok, tam kendini gösterelik maçtı aslında
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Vardarbas tarafından gönderilmiş Mesajı göster70'de sinirden yattım, atacağınız golün diye söverek, 2 tane daha sallamışlar maç bitmeden
En çok da Hazard a ayar oldum, 6 gol attı takımı, tek golü yok, tam kendini gösterelik maçtı aslında
Yorum Yap
Yorum Yap