Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

?smail K?yba??

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Cagri Gokhun Sevindik
    yanıtladı
    Ben burda haftalard?r ?smail ile s?zle?me uzat?lmal? diyordum.
    Elbet bu ma? bi k?stas de?il ama ?smail bo? adam olmad???n? g?sterdi, g?stermeye devam eder in?allah.
    ?smail'den ?ok iyi bir yedek olur bizim i?in. Tak?mda kalmal?.

Bir yorum yaz:

• Ali Emir Cihan
    yanıtladı
    Yemin ediyorum ?ok enteresan bi adams?n

Bir yorum yaz:

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    Bas?nda ki kamiller ?v?p duruyorlar.
    Ama?lar? belli bizim guclenmememiz.
    Ayni ?ey kaleci ve stoper icin de ge?erli.
    Bi anda tolga ersan cok iyi oldu onlarin g?z?nde algi yaratmaya ?al???yor ?erefsizler

Bir yorum yaz:

• Tolga Akg?n?l
    yanıtladı
    Bu adam sakatlanmadan ?nce neyse ?imdi de o nesine yap?c? ele?tiri yap?caz be?enilecek bi taraf?n? g?remiyorum ?ahsen

Bir yorum yaz:

• Burak Kara
    yanıtladı
    kosu yoluna atilan topu durdurmadan orta acmayi ogrenmeli.. hepsi auta gidiyoru

SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Yuksel Kocak
    yanıtladı
    Burada ?smail hakk?nda yaz?lanlar? okuyunca bazen buras? rakip tak?mlar?n forumumu diye ??phelenmemek elde de?il..Arkada?lar bu adam 2 defa ?ok b?y?k sakatl?k ge?irdi ve herkesin art?k bitti dedigi anda geri d?nd? ve yerinde oynayan 2 tane yabanc? futbolcuyu keserek formay? ald?..Varsa yap?c? ele?tirilerimiz tabiiki yapal?m ama hakarete varan ele?tirileriler yaz?kt?r g?naht?r...

Bir yorum yaz:

• Koray Metin
    yanıtladı
    ismailde futblcu fizi? var ama bu fizi?i kullanabilcek kafa yok!

Bir yorum yaz:

• Murat Aysan
    yanıtladı
    Aslı Serkan Bayrakli tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ASdasd olum nas?l bi kafa yap?s?das?n?z la siz 10 sayfa ?ncesi gitt bu tak?mdan sesleri daha sonraki 10 sayfa boyunca methiyeler d?nyan?n en iyi sol beki demye getiren bile olmu? son sayfa ?ze d?n?? git bu tak?mdan puahhaha Eninde sonunda futbolcudur d?n nas?l tak?m k?t?yse ismail de k?t?yd? ha Be?ikta? tak?m?n sol beki de?il diyosan?z eyvallah ama daha iyisi al?nana kadar elimizdeki en iyisi bu
    ?nceden tak?mdan gitsin deyip ?imdi kals?n diyen mi g?rd?n ? ?yleyse bilmem de, ?smail'in formsuz olmas? gibi bir durum yok bana g?re, iki pas att???nda bir bindirme yapt???nda bu g?n ?ok iyi oynad? diyenler var, be?enenler de var sayg? duyar?m. Ama bana sorarsan?z ?smail'in futbolla yak?ndan uzaktan alakas? yok.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    ?smail elek gibi ne kadar su katarsan kat dolmaz

Bir yorum yaz:

• Tolga Akg?n?l
    yanıtladı
    Bu adam?n nesini be?eniyosunuz anlamad?m bombo? bi futbolcu orta a?may? bilmez.S?rekli yerini kaybeder kanad? otobana ?evrilir ?enol hoca ?smail'e hi? bi?ey katmam?? bence bildi?imiz ?smail

Bir yorum yaz:

• Eren Cataltepe
    yanıtladı
    Yats?n kalks?n Sa? kanatta Quaresma'n?n oynad???na dua etsin.
    Yoksa att??? ortalar?n 3/4'? tacayd? son ma?ta.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Uluta?
    yanıtladı
    yetersiz.

oynad??? pozisyon ve gerekleri hakk?nda en ufak fikri yok. yerini bo? b?rak?yor, ata?a ??kt???nda hi?bir katk? sa?lam?yor. futbol bilgisi, futbol zekas? yok denecek kadar az ama fizi?i g??l? oldu?u i?in yapamayaca?? ?eyleri yapaca??n? san?yor.

konya ma??nda ka? kere yerini bo?altt?, ersan kademeye girmek zorunda kald?, ersan da hata yapsa hepsi gol pozisyonu. ki osmanl? ma??nda ilk gol? gene o ?ekilde yedirmi?ti.

kaleci, sol stoperden sonra umar?m d?zg?n bir sol bek al?n?r. yede?i motta ve tosi? neticede.

Bir yorum yaz:

• Serkan Bayrakli
    yanıtladı
    ASdasd olum nas?l bi kafa yap?s?das?n?z la siz 10 sayfa ?ncesi gitt bu tak?mdan sesleri daha sonraki 10 sayfa boyunca methiyeler d?nyan?n en iyi sol beki demye getiren bile olmu? son sayfa ?ze d?n?? git bu tak?mdan puahhaha Eninde sonunda futbolcudur d?n nas?l tak?m k?t?yse ismail de k?t?yd? ha Be?ikta? tak?m?n sol beki de?il diyosan?z eyvallah ama daha iyisi al?nana kadar elimizdeki en iyisi bu

Bir yorum yaz:

• Murat Aysan
    yanıtladı
    Karde?im l?tfen git.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    Sezon Sonu bir daha gorusmemek dile?iyle

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X