Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
YD: Arda'n?n da benim gibi referandum s?recinde destek verdi?inden ?t?r? kasten ele?tirildi?ini biliyorum.
Birbirinizi sevin.
Ulan 15 senedir ne istedilerse yaptilar ama hala magdur onlar, cildiriyorum.
Ayrica su Ridvan karsima otursa iki gram futbol sohbeti etmeye tenezzul etmem ama en cok izlenen o, tff baskan adayi o.
?mer ?atkic bile lig tv'ye gitmis 2-3 mac izlemis modern futbol falan diyor, Ridvan hala b?y?k takim boyle oynamaz. Nasil oynar diye sorsan bilmez.
?lke futbolunun ba??ndakileri g?r?nce milli tak?m? nas?l destekleyeyim.Y?llard?r desteklemiyorum.
b?rakmas?n ya. b?rak?rsa ilk d???necekleri adam ?enol G?ne? olacak biliyoruz bunu. Hocam?z?n akl?n? kar??t?rmak, bizim ?n?m?z? kesmek i?in her ?eyi yapacaklard?r. Nas?lsa hi?birimizin ya da b?y?k ?o?unlu?umuzun milli tak?m umrunda de?il. ister hocas? fatih olsun ister kaptan? arda olsun. ne halleri varsa g?rs?nler.
Yemin ediyorum ne Makedonya ma??ndan haberim vard? ne Kosova ma??n?n tarih ve saatini biliyorum. Bu kadar uza??m milli tak?mdan. Hem de futbolsuzlu?un tavan yapt??? ?u g?nlerde. ?nanm?yorum. G?venmiyorum. Hi?birine. Sevinemiyorum. Ne gole ne puana. Tek dile?im Be?ikta?l? futbolculara bir zarar gelmeden ma?lar?n bitmesi. Evet, biliyorum milli tak?m bamba?ka bir ?ey. Hepimizin ortak noktas?. Olmal?... Oluyor mu ? Olam?yor. Ne zaman zorlasam ya Terim ??k?yor ya Arda ??k?yor ya Demir?ren ??k?yor ya Emre Bel?zo?lu ??k?yor. ??k?yor da ??k?yor. Zaman?nda Ersun Yanal'? yiyen Hakan ?*k*r ve ?etesi vard?. Sonra Emre Bel?zo?lu ?imdi Arda Turan. Art?k bir gidin. Raz?y?m. En alttan ba?layal?m -ki zaten oran?n bir t?k ?st?ndeyiz- raz?y?m. Emre Mor gibi O?uzhan gibi Hakan ?alhano?lu gibi ?a?lar S?y?nc? gibi oyuncular?m?z oynas?n. Umudumuz olur hi? olmazsa gururumuz olur. Ama... Fatih Terim ve Y?ld?r?m Demir?ren sizler de gidin. ?u ?lkenin futbolundan elinizi aya??n?z? ?ekin. Ve son olarak. R?dvan Dilmen.... Futbolcu iken kendi kalene gol att???n? zannetmiyorum ama yorumcu iken ?ok pis bir gol att?n kendi kalene. O kadar pis ki bizim Recep'in d?mivole ile att???ndan ?ok daha pis. ??kmaz art?k bu gol. Ne yaparsan yap ne kadar k?v?r?rsan k?v?r...
Ger?ekten ?ok g?zel yaz? olmu?. Milli tak?mla benim ?ahsen y?llard?r aram yoktur. Bu Fatih Terimler, Emreler, Hakanlar ?etesi ele ge?irdi?inden beri beni temsil eden bir olgu olarak g?rm?yorum ama tabii ben az?nl?ktay?m. Fakat son olaylardan sonra ciddi say?da insan da ayn? hisleri dile getiriyor. Bu hi? normal bir?ey de?il. Gidi?at ?ok k?t? a??k?as?.
"arda sen okul bah?esinde top oynarken d?nya kupas?nda oynaman?n , orda gol atman?n hayalini kurmuyor muydun ?. kariyerin bitti b?rak orda gol atmay? d?nya kupas?na bile kat?lamadan milli tak?m kariyerini bitirdin , sen hala neyin derdindesin "dedi
bence ?ok ?eyi ?zetledi. 2002 den beri d?nya kupas?na kat?lamad?k ve hala bu le? kargalar? milli tak?mdan ellerini ?ekmediler. mucizelerle kaza bela bir avrupa ?ampiyonas? oynad?k onda da prim alaca??z diye bir yerlerini y?rtt?lar. demek d?nya kupas? falan oynasak hamuduyla g?t?rmek isteyeceklerdi.
Bir yorum yaz: