Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m?n Makedonya ve Kosova Ma?lar? Aday Kadrosu
??k?ş
X
-
Bu h?rs?z zaten uyuz bir adamd?.
Ne olmu? buna zay?flam??m? ya?lanm??m? sa?lar?ndanm? iyice uyuz olmu?. Katlanam?yorum g?rmeye.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOguzhanda kayboldu macta.
Bir yorum yaz:
-
5 tane bitik adam var. Bir tane ya?l?, bir tane sald?rgan... Tam 7 defolu kadro olur mu arkada??
?a?lar, Topal, Ozzy, Cengiz d???nda hi?birinin 11'de olmamas? laz?m.
4 tane ?apa ile orta alan? tutam?yor tak?m. Rakip atak yaparken merkez bombo?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u ?a?lar'? hi? be?eniyorum hem ?ok kademe hatas? yap?yor hem de a??r? panik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u ?a?lar'? hi? be?eniyorum hem ?ok kademe hatas? yap?yor hem de a??r? panik.
Bir yorum yaz:
-
H?rs?z sar? kart g?rerek cezal? duruma d??t? sonraki ma? i?in 😀
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u ?a?lar'? hi? be?eniyorum hem ?ok kademe hatas? yap?yor hem de a??r? panik.
Bir yorum yaz:
-
?u ?a?lar'? hi? be?enmiyorum hem ?ok kademe hatas? yap?yor hem de a??r? panik.
Bir yorum yaz:
-
Ba?kan izliyodur umar?m ma??. Burak iyi Be?ikta?l?d?r falan demez heralde bundan sonra
Bir yorum yaz:
-
Adamda ya? 70 e geldi hala ego. Forvette burak?n kendi tak?mlar?nda kadroya giremeyip g?nderilecekler listesinde olan volkan ve ozan?n banko 11 de oldu?u milli tak?m i?in bir gram hevesim yok o?uzhan?da zoraki oynatm?yorsa zaten 2. Yar?da al?r. Benim milli tak?m?m Be?ikta? gerisi yalan
LG-H860 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Kosova bizden iyi oynuyor bence en az?ndan ne yapt?klar? felan belli 2-1 ?ndeyizde 2 golde rastgele att?k herhangi bir h?cum organizasyonumuz yok atak yapam?yoruz
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: