Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Naklen Yay?n ?halesi

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ahmet.Goktas
    yanıtladı
    Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ahmet.Goktas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Arif Dirilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Donma felan oluyomu nasil memnunmusunuz bu ip tv olayindan tavsiye edermisiniz

SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    aynen beyler bu ?Ptv den memnunmusunuz. hi? donma oluyor mu. Ne kadar ?d?yorsunuz .Kapanma ?ans? para kapt?rma gibi durumlar var m? ?? Ayl?k m? ?deniyor y?ll?k m? ?deniyor.Yoksa bir kere mi ?deniyor

biraz bilgi verinde g?zel bi?eyse bizde yararlanal?m
    Arada donma oluyor ama son zamanlar Besiktas maclarini sorunsuz izledim ve d?nk? fb cincon macinda hic donmadi. T?rk kanallari + lig tv 1,2,3 , tivibu, 10-15 film kanali (salon ve loca yaziyor ama normal film oynuyor galiba) ve bir kac tane yabanci spor kanalina senelik 50? verdim ben.
    nerden bulabiliriz bu fiyata?
    Tanidik oldugu icin ve senelerdir dreambox abonesinide ayni yerden yaptirdigim icin boyle ucuz oldu galiba. Yoksa 80-100? olmasi lazim seneligi. Hollandada baya yaygin iptv olayi cogu kisi aylik 10? ya bakiyor ama arkadaslarin dedigi gibi bazen donma olayi oluyor.

Bir yorum yaz:

• Ülker Uysal
    yanıtladı
    50 euro cok iyi bi para . e?er lig tv gibi izleyebiliyorsak

Bir yorum yaz:

• Atanur Mehmet Demir
    yanıtladı
    50? baya uygunmus. Ben 2 yildir Digiplay kullaniyorum ve HD olmasina ragmen cok memnun degilim.

Gerci bu iptv'nin patlama ihtimali falan oluyor sanirim. Guvenilip alinmaz gibi.

Bir yorum yaz:

• Isa Çetin
    yanıtladı

aynen beyler bu ?Ptv den memnunmusunuz. hi? donma oluyor mu. Ne kadar ?d?yorsunuz .Kapanma ?ans? para kapt?rma gibi durumlar var m? ?? Ayl?k m? ?deniyor y?ll?k m? ?deniyor.Yoksa bir kere mi ?deniyor

Arada donma oluyor ama son zamanlar Besiktas maclarini sorunsuz izledim ve d?nk? fb cincon macinda hic donmadi. T?rk kanallari + lig tv 1,2,3 , tivibu, 10-15 film kanali (salon ve loca yaziyor ama normal film oynuyor galiba) ve bir kac tane yabanci spor kanalina senelik 50? verdim ben.
    nerden bulabiliriz bu fiyata?

Bir yorum yaz:

• Halil Yildiz
    yanıtladı
    Beinsportun karsisinda rekabet yokki fiyati dusursun. Avrupa da dusurdukleri fiyati Turkiyeden cikaracaklar galiba. Avrupada yayin olur diye heycanlandik ama kim izlerki su ligi avrupada

Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Ahmet.Goktas
    yanıtladı
    Aslı Metin Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    http://a63.tinypic.com/b6v6dv.jpg

Benim iptv'den mesaj var
    Ayn? iptv yay?n?n? kullan?yoruz ger?i kaynak hep ayn? arac?lar farkl?

Bir yorum yaz:

• Ülker Uysal
    yanıtladı

Benim iptv'den mesaj var

Bir yorum yaz:

• Arif Dirilioglu
    yanıtladı

Benim iptv'den mesaj var

Bir yorum yaz:

• Ahmet Canyurt
    yanıtladı
    Sadece abonelerden almiyolarki para bi o kadar reklam girdisi al?yorlar + 1'lig ma?lar? canl? yay?n ve s?per lig ozetlerini trtye sat?yorlar paras?yla + radyo yay?nlar?n? sat?yorlar paras?yla + mobil yay?n?n? satacaklar ?imdiki ihaleyle paras?yla + yurtd??? pazarlamasida bu adamlarda ihale ucuza gitmi? pe?ke? ?ekilmi? resmen Araplara..

Bir yorum yaz:

• Metin Balci
    yanıtladı

Benim iptv'den mesaj var

Bir yorum yaz:

• Cagatay Kavak
    yanıtladı
    ge?en sene ?ampiyon oldu?umuzdan dolay? 94 milyon tl alm???z federasyondan. yeni ihaleye g?re ?ampiyon olursa 137 milyon alacakm???z. acayip bi art?? var.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Remzi Ozboz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bizim lige bu kadar para verilir mi diyoruz da her sene Bayern'in ?ampiyonlu?unun garanti oldu?u Bundezliga'ya 1 milyar euro nedir Allasen?
    Italyanin 980 milyon oldugu yerde Bundesliga 3 milyar da olur 4 milyar da olur bence.
    Harbiden ya italya ligini hic izlemiyorum izleyen arkadasim bile yok

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Mustafa Emir Can
    yanıtladı
    ucuz gitti bence ihale daha cetin gecse rakamlar artard? digiturk hali hazirda 2.5m abonesi var tikir tikir aliyor 115 lirayi bizden bundan sonraki surecte yok 3d, yok 4k 2023e kadar bu faturalar daha da artar ne yapalim halkin tek eglencesi futbol sadece mesele turk ligi degil ki butun ligler digiturkte, nba, film kanallari, mobil yayinlar, webtv vs aklina ne gelirlerse her taraftan soyuyor adamlar. ustune bein'in almasi ilerki donem icin kalite anlaminda daha iyi bir yere gelebilir. digiturk muhtemelen ortada kimseye spor anlaminda hicbir yayin birakmayacak ve mecbur futbolla az cok alakadar olan her eve girecek. Cok buyuk paralar kaldiriyorlar bu parayi cikarirlar sadece turk ligine vermisler bu parayi sanan yanilir turk ligi evlere girmenin olmazsa olmazi oldugu icin aliyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Remzi Ozboz
    yanıtladı
    Bizim lige bu kadar para verilir mi diyoruz da her sene Bayern'in ?ampiyonlu?unun garanti oldu?u Bundezliga'ya 1 milyar euro nedir Allasen?
    Italyanin 980 milyon oldugu yerde Bundesliga 3 milyar da olur 4 milyar da olur bence.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Uluta?
    yanıtladı
    ?Bizim lige bu kadar para verilir mi diyoruz da her sene Bayern'in ?ampiyonlu?unun garanti oldu?u Bundezliga'ya 1 milyar euro nedir Allasen?
    futbol kalitesi olarak en iyi lig, en alttaki tak?mdan liderine kadar hepsi bir organizasyonla oynuyor hepsinin kadrosu belli standart?n ?st?nde. futboldan keyif alan a?ar izler bundesliga'y?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X