Ulan ay? ?i?e bitti hala i?iyorsun!
Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye Kupas? 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
X
-
Bir kaleci penalt?larda sar? kart yer mi acaba? Hakem g?sterse ?una ke?ke..
Bir yorum yaz:
-
Fb elesin..
Yorgunluk + psikolojik ??k?nt? iyidir..Toparlanmas? zor oluyor..Lyon sonras? bizi d???n?n..
SM-G610F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Topal?n penalt? neyd? oyle ya.gif)
bu ay?n?nda her penalt? onces? haeketler?ne ayar oluyorum. B? ?nsan n?ye bu kadar ?t?c? olmaya cal?s?r anlami? deg?l?m
Bir yorum yaz:
-
her penalt?da ayn? hareketAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi Volkan Demirel e bak?n,her penalt? ?ncesi su ?i?esini kafaya diker,kale dire?ine gidip dolan?r durur..Maksat penalt? kullanan?n dikkatini da??tmak,konstantresini bozmak...
Bir yorum yaz:
-
Biz oynasak al?r bile diyemiyoruz Ba?ak nas?l al?r diyorsunuz.. O kadar da de?il .. Puan kayb? olacak eminimAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyn? kanaatteyim..Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Basaksehir Trabzon macini her turlu alir. Bu macin fazla etki edecegini dusunmuyorum.
Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .
Bir yorum yaz:
-
Ne dedim ben [emoji23] [emoji1]Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi Volkan Demirel e bak?n,her penalt? ?ncesi su ?i?esini kafaya diker,kale dire?ine gidip dolan?r durur..Maksat penalt? kullanan?n dikkatini da??tmak,konstantresini bozmak...
Bir yorum yaz:
-
iyi mi oldy k?t?m? oldu elenmeleri bilemedim
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: