Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet.Y?ld?r?m
    yanıtladı
    Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    6-7 ya??ndaki t?rbanl? k?z ?ocuklar?m?z da seremonideydi, ?imdi bir ?eyler yazmak isterdim de neyse kals?n.
    Ne olmu?, neyinden rahats?z oldun ?

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı
    suriyede ki sava?tan gelen ?ocuklar diye biliyorum...

Bir yorum yaz:

• Gokhan.Kara
    yanıtladı
    6-7 ya??ndaki t?rbanl? k?z ?ocuklar?m?z da seremonideydi, ?imdi bir ?eyler yazmak isterdim de neyse kals?n.

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı
    Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..

Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
    partiyle felan i?imiz yok ceddimizin mar?? o bizim t?ylerim diken diken olur ne zaman dinlesem.

Mesaj?mda partiye ba?lamad?m ama madem ki yazd?n, 100'de 100 partiyle alakal?. Neden 10. y?l mar?? ?almad? mesela ama 10-15 kez mehter mar?? ?ald?. Ben rahats?z oldum!
    mehter mar??ndan da 10.y?l mar??ndanda rahats?z olmam hepsi benim mar??m bu mar?lardan rahats?z olan insandan rahats?z olurum hangi parti ?ald?r?rsa ?ald?rs?n amac? ne olursa olsun t?ylerim diken diken olur gururlan?r?m yeterki dinmesin bu mar?lar....

Bir yorum yaz:

• Taha Dorttepe
    yanıtladı
    Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..

Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
    Mehter mar?? ni?in sa?ma?
    Bir spor m?sabakas?nda yeri yok! ?lle de varsa, 15 kez bunu ?alacaklar?na en az?ndan 1 kez 10. y?l mar??n? ?als?nlar da, samimiyetlerine inanal?m. Bunlar?n hepsi s?rf yalakal?ktan!

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    Basortulu kizlarin esprisi ne simdi?
    Her turlu polemige acik ulke, milli mac degil resmen algi yonetimi, mehter marslari, basortuler...
    Tanzanya Cumhuriyeti, yaziktir...

Bir yorum yaz:

• Fuat Seymen
    yanıtladı

Mehter mar?? ni?in sa?ma?

Bir yorum yaz:

• Taha Dorttepe
    yanıtladı
    Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

partiyle felan i?imiz yok ceddimizin mar?? o bizim t?ylerim diken diken olur ne zaman dinlesem.

Mesaj?mda partiye ba?lamad?m ama madem ki yazd?n, 100'de 100 partiyle alakal?. Neden 10. y?l mar?? ?almad? mesela ama 10-15 kez mehter mar?? ?ald?. Ben rahats?z oldum!

Bir yorum yaz:

• Çağdaş Ulaş
    yanıtladı
    Antalyaspor stadinin kale arkalari 4 katli apartman gibi

Not: Iyi bari gelisme var, rakibin milli marsini isliklamiyoruz...

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Ali Akman
    yanıtladı
    Topal,Caner,G?n?l acaba bu 3 ?nden bize gelecek var m? merak etmiyor de?ilim hani

Bir yorum yaz:

• Cem Ko?
    yanıtladı
    Bizim Ersan nerelerde? 😊

Yer siyah,g?k beyaz!

Bir yorum yaz:

• Taha Dorttepe
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Hakan ?alano?lu'nun cezas? kesinle?ti mi ?

Bir yorum yaz:

• Alican Osanmaz
    yanıtladı
    Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    isve?te milosevic var m??
    ilk 11de yokmu? ama kadroda var, ?a?r?ld?

Olsen, Lustig, Granqvist, Lindel?f, Augustinsson, Jimmy Durmaz, Ekdal, Kallstrom, Erkan Zengin, Guidetti, Berg

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X