Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
6-7 ya??ndaki t?rbanl? k?z ?ocuklar?m?z da seremonideydi, ?imdi bir ?eyler yazmak isterdim de neyse kals?n.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
Mesaj?mda partiye ba?lamad?m ama madem ki yazd?n, 100'de 100 partiyle alakal?. Neden 10. y?l mar?? ?almad? mesela ama 10-15 kez mehter mar?? ?ald?. Ben rahats?z oldum!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
Bir yorum yaz:
-
Basortulu kizlarin esprisi ne simdi?
Her turlu polemige acik ulke, milli mac degil resmen algi yonetimi, mehter marslari, basortuler...
Tanzanya Cumhuriyeti, yaziktir...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Mesaj?mda partiye ba?lamad?m ama madem ki yazd?n, 100'de 100 partiyle alakal?. Neden 10. y?l mar?? ?almad? mesela ama 10-15 kez mehter mar?? ?ald?. Ben rahats?z oldum!
Bir yorum yaz:
-
Antalyaspor stadinin kale arkalari 4 katli apartman gibi
Not: Iyi bari gelisme var, rakibin milli marsini isliklamiyoruz...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Bir yorum yaz:
-
Topal,Caner,G?n?l acaba bu 3 ?nden bize gelecek var m? merak etmiyor de?ilim hani
Bir yorum yaz:
-
Sa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterisve?te milosevic var m??
Olsen, Lustig, Granqvist, Lindel?f, Augustinsson, Jimmy Durmaz, Ekdal, Kallstrom, Erkan Zengin, Guidetti, Berg
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: