Lebron James ilk yar? bitmeden triple-double istatistiklerine yakla?sa da yersiz top kay?plar? ?ok zarar verdi. Ma??n bitimine 5 dk. kala tak?m? 4 say? geriye d??t??? s?rada 3 serbest at?? ve bir ??l?kle tak?m?n? ayakta tuttu. 1 dk varken de o u?arak gelip yapt??? blok efsaneydi. ?l?m? g?ze alm?? gibi z?plad? resmen. Kevin Love'?n h?cum ribaundlar?, tak?m halinde 13/1 ??l?k y?zdesine sahipken J.R Smith'in ard arda iki ??l???, Iman Shumpert'?n Klay Thompson'? kitlemesi, Tristan Thompson'?n iyi yer al?p rakibe faul ald?rmas?... Kyrie Irving'in en zor toplar? bile basket faule ?evirmesi eklenince ?ampiyonluk ka??n?lmaz oldu.
Curry beklenenin ?ok alt?nda kald?. Draymond Green'in efsane performans?na bir oyuncu e?lik edebilse Cleveland'?n bu gayreti yine bo?a gidebilirdi.
Hepsinden ziyade efsane ma? oldu. Her an?n keyfini ??kard?m. Ma??n tekrar?n? defalarca izleyebilirim. Ba?tan beri Cleveland'?n ?ampiyonlu?unu istiyordum. Curry ve arkada?lar?n?n ?n? a??k ileride fazlas?yla ?ampiyon olacaklard?r.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nba (2015-2016)
??k?ş
X
-
Yaln?z Bulls ?ok ?ok g??l?yd? diyorsunuz ama bu sene de rakipler ?ok ?ok g??s?zd?...Resmen ge?i? sezonu gibi bir ?eydi...Finaldeki iki tak?m d???nda biraz Spurs vard? onlar?n ya?larda malum...
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCurry nas?l MVP oluyor o kadar ?vg?y? al?yor anlam?yordum.
?ber bir oyuncu olsan dahi lider de?ilsen her zaman eksik kal?rs?n.
Curry' de her zaman bu eksik olacak.
Ger?i Jordan' ?n ma?lar?n? izleme f?rsat? bulan ?ansl? bir nesil olarak ?unu diyebilirim ki, Bulls' un o d?nemki rakipleri ?u ligde g?le oynaya ?ampiyon olurdu.
Bulls' u hesaba katm?yorum bile.
+1903 Aynen ?yle abi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCurry nas?l MVP oluyor o kadar ?vg?y? al?yor anlam?yordum.
Ger?i Jordan' ?n ma?lar?n? izleme f?rsat? bulan ?ansl? bir nesil olarak ?unu diyebilirim ki, Bulls' un o d?nemki rakipleri ?u ligde g?le oynaya ?ampiyon olurdu.
+1903 Aynen ?yle abi.
Bir yorum yaz:
-
Curry nas?l MVP oluyor o kadar ?vg?y? al?yor anlam?yordum.
Bir yorum yaz:
-
Seri 3-1 e geldikten sonraki kral performans? :
?ok ?ok ba?ka bi oyuncu. B?ylesine bi lider b?ylesine bi kaliteyi bi daha ?mr?m boyunca g?rece?imi sanm?yorum.
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Lebron dan hem nefret ediyorum hem de bir o kadar hayran?y?m nas?l oluyor bende bilmiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Lebronun seri boyunca yaptigi bloklar ders kitaplarinda ders diye okutulur
Bir yorum yaz:
-
Kotu oldu be, GSW kazanmasini istiyordum ama parayi Cavse basmistim. Curry 3lukten 4/14, Klay ise 2/10.. Fena sictiniz oglum
Bir yorum yaz:
-
Triple double yapti bide bu adam insan degil ya
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Gelmi? ge?mi? en b?y?k basketbolcusun bu dk itibariyle. Her y?n?nle en b?y?ks?n KRAL. Helal olsun be valla helal olsun m?kemmel bi hikaye oldu.
Bir yorum yaz:
-
Yeeaaahhh !Lebron ! Cavs ?ampiyon
S?per bir seri oldu, Tarihte bir ilk
3-1 den gelip 4-3 ald?lar, bunu ba?aran ilk ve tek tak?m.
Vay beeeLebron A?l?yor
Bu adam a?l?yorsa, herkes a?lar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: