PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
Hadi be ads
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Sezgin D?bek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermalatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.
Bir yorum yaz:
-
izledi?im kadar?yla alanya bir t?k ?nde, ads son d?nemde iyi top oynamad? yoksa ads derdim
Bir yorum yaz:
-
S?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.
Bir yorum yaz:
-
Bence Ads ve Alanya final oynar. ?n?allah Ads S?per Lig'e ??kar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sezgin D?bek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermalatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
Bir yorum yaz:
-
malatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tunahan Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVay be 1 sene aradan sonra Be?ikta?'?m tekrar Karab?k'e geliyor .s?per lig ?ehre ayr? bir heyecan kat?l?yordu ?ok iyi oldu Tebrikler Karab?k. Ada'na Demir - Bal?kesir finali bekliyorum ben play off.Adana Demir yak???r s?per lige .
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Vay be 1 sene aradan sonra Be?ikta?'?m tekrar Karab?k'e geliyor .s?per lig ?ehre ayr? bir heyecan kat?l?yordu ?ok iyi oldu Tebrikler Karab?k. Ada'na Demir - Bal?kesir finali bekliyorum ben play off.Adana Demir yak???r s?per lige .
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bal?kesir-1461 Trabzon ve Giresun-Alanya ma?lar? uzun y?llar unutulmaz.
?u 4 tak?m aras?ndan sadece bir tanesinin y?z? g?ld?; ama o da playoffu ge?emezse bir i?e yaramayacak.
Bir yorum yaz:
-
Ben hep diyordum, hangi sehirin takimi cikmis benim icin ?nemi yok, yeter ki adam gibi stadi/zemini olsun...
Karab?k iyi oldu
Bir yorum yaz:
-
Playoff nerde ne zaman oynanacak ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: