Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

PTT 1. Lig - 15/16 sezonu

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    PTT 1. Lig - 15/16 sezonu

Hadi be ads

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Bahad?r Co?kun
    yanıtladı
    Aslı Sezgin D?bek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    malatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
    Konu biraz daha taraftarlarla ilgili. Adanaspor ve Malatyaspor dost/karde? kul?pler. Gayet taraftar gruplar? her ma?? i? i?e izleyen iki karde? kul?p hatta. Bu sebepten sezon i?inde Adana'da oynanan ADS-Malatya ma??nda birka? Malatyal? taraftar h?rpalanm??t? ve birka? g?nd?r taraftar?n yo?un bask?s? vard? kul?be, tesisleri a?may?n Ads'ye kulland?rtmay?n vs diye. Valinin ki?isel bir karar? oldu?unu sanm?yorum biraz da mecbur b?rak?ld? gibi bu karara. Yani y?netimlerin de g?r???p konu?mas? laz?md? Ads y?netimi b?yle sorunlar?n sezon i?inde oldu?unu bilerek ve tart??ma ortam? olu?aca??n? tahmin etmi? olmal? Malatya'ya gitmeden. Adana-Elaz?? da ?ok uzak bir mesafe de?il sonu?ta, kamp yapmak i?in Malatya'y? tercih etmek b?yle bir atmosferde ne derece do?ru o da tart???l?r. ?stenmedi?in yerde kampa girmek de pek ho? de?il sonu?ta. Taraftar?n y?netime, y?netiminde validen ricas? sonucu b?yle bir karar al?nd? galiba.

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    S?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.
    Anlad???m kadar?yla ?zmir sahipsiz. Kar??yaka veya G?ztepe'den biri belki de ikisi mutlaka s?per ligde olmal?. Allah'tan Alt?nordu var da oradaki futbolcu potansiyeli bir nebze de?erlendiriliyor.

Bir yorum yaz:

• Bekir Koray Aksoy
    yanıtladı
    izledi?im kadar?yla alanya bir t?k ?nde, ads son d?nemde iyi top oynamad? yoksa ads derdim

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    S?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Bence Ads ve Alanya final oynar. ?n?allah Ads S?per Lig'e ??kar.

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Aslı Sezgin D?bek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    malatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
    olay tam olarak nedir?

Bir yorum yaz:

• Sezgin D?bek
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kemal Işık
    yanıtladı
    Aslı Tunahan Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Vay be 1 sene aradan sonra Be?ikta?'?m tekrar Karab?k'e geliyor .s?per lig ?ehre ayr? bir heyecan kat?l?yordu ?ok iyi oldu Tebrikler Karab?k. Ada'na Demir - Bal?kesir finali bekliyorum ben play off.Adana Demir yak???r s?per lige .

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
    biletleri ayarlay?n ba?kan..izin al?p gelecem karab?k'teki ma?a..

Bir yorum yaz:

• Tunahan Dorttepe
    yanıtladı
    Vay be 1 sene aradan sonra Be?ikta?'?m tekrar Karab?k'e geliyor .s?per lig ?ehre ayr? bir heyecan kat?l?yordu ?ok iyi oldu Tebrikler Karab?k. Ada'na Demir - Bal?kesir finali bekliyorum ben play off.Adana Demir yak???r s?per lige .

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Ali Furkan Kavuncu
    yanıtladı
    Son 5 dk s?perdi. Helal olsun hepsine

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    S?per Lig i?in Sald?r Adanademir!!!

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    Bal?kesir-1461 Trabzon ve Giresun-Alanya ma?lar? uzun y?llar unutulmaz.

?u 4 tak?m aras?ndan sadece bir tanesinin y?z? g?ld?; ama o da playoffu ge?emezse bir i?e yaramayacak.

Bir yorum yaz:

• Deniz.Guler
    yanıtladı
    Ben hep diyordum, hangi sehirin takimi cikmis benim icin ?nemi yok, yeter ki adam gibi stadi/zemini olsun...

Karab?k iyi oldu

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Playoff nerde ne zaman oynanacak ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X