Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
D?nyan?n En ?yi Ligi?
??k?ş
X
-
Elbette ingiltere ligi ama bana daha ?ok zevk veren bundesliga bol goll? ma?lar oluyor ingilterede bazen bir puan alaca??m diye futbolun ma??n i?ine ediyorlar.
-
?ngiliz ligi tabiki
Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?ngiltere ligi, Uefa Avrupa Ligi ?ampiyonlar Liginden bile ?st?n bir lig.
Adamlar?n ligi 1,5 milyar dolar yahu.
?zlerken keyif al?yorum
Bir yorum yaz:
-
https://twitter.com/is_xs/status/615589786749960192
5 b?y?k ligde 2014/15 yay?n gelirleri.Premier League'i 17. bitiren Aston Villa = Bayern+PSG.
Korkun? bir fark
Bir yorum yaz:
-
Premier Lig tart??mas?z bi?imde oylamay? ?nde g?t?r?yor ?u ana kadar kullan?lan 135 oyun y?zde 77'sini alarak
Bir yorum yaz:
-
EPL adamlar 2.ligte bile ?ak?l? stadlarda oynuyo futbol orda bi felsefe
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kursad Canturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?nyan?n en iyi top oynayan tak?m? ve d?nyan?n en iyi oyuncusunun bulundu?u lig , d?nyan?n en iyi ligidir.
LA LIGA.
Ben de sizin gibi d???n?yorum, ?rne?in ?ngiltere liginde takip etti?im tek bir isim bile yok Mourinho ve tak?m? hari?
Bir yorum yaz:
-
D?nyan?n en iyi top oynayan tak?m? ve d?nyan?n en iyi oyuncusunun bulundu?u lig , d?nyan?n en iyi ligidir.
LA LIGA.
Bir yorum yaz:
-
ingiltere ligi ba?ta gelir.
sonra benim i?in almanya geliyor. neredeyse birbirine yak?n 7-8 tak?m var. her seneye tepeye s?priz 2-3 tak?m ??kart?yorlar. tempo, teknik, mentalite...seviyorum bundesligay?.
Bir yorum yaz:
-
?ngiltere Premier Ligi... Tart??mam bile! Daha sonra da ?spanya... Di?er ligler zevk vermiyor bana.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: