Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 Basketbol D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Aslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJuskevicyus
Lavrinov?c x2 (34 ya??ndalar)
Motiejunas
Maciulis
Valanciunas
Pocius
Kuzminskas
Jankunas
Seibutis
Vasiliauskas
Jasaitis
Benim g?rd???m en k?t? Litvanya kadrosu. Buna ra?men ABD'den sonra oynayaca??m?z en zor ma? olacak. Zira adamlar?n bir ekol? var. ?ok ?ok zor olacak bu ma?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJuskevicyus
Motiejunas
Maciulis
Valanciunas
Pocius
Kuzminskas
Jankunas
Seibutis
Vasiliauskas
Jasaitis
Benim g?rd???m en k?t? Litvanya kadrosu. Buna ra?men ABD'den sonra oynayaca??m?z en zor ma? olacak. Zira adamlar?n bir ekol? var. ?ok ?ok zor olacak bu ma?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJuskevicyus
Motiejunas
Maciulis
Valanciunas
Pocius
Kuzminskas
Jankunas
Seibutis
Vasiliauskas
Jasaitis
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ba?ka olumlu durum da her galibiyetten sonra kameralara "maddi-manevi" demeyen bir kaptan?m?z var.
Da??t?lan 28.5 milyondan 1.5 milyon ile en y?ksek paylardan birini de almam??t?r o halde abi. O tak?mda hemen herkesin gayet g?zel kontratlar? vard? ya da olmu?tu. Olmayan gen? ?ocuklar ortalama 200-300 bin ald?lar. Bir kere dersin, iki dersin 150 kere demezsin o laf? ayr?ca.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmir devreye girerse ma? lehimize d?ner bariz ?ekilde.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/biz-geri-geliriz
Bu arada ne zaman geliyon tatile izne vs falan, haber et.
Guzel mac oldu.
Bu arada bu NTVSpor`un yurtdisinda duzgunce izlendigi link yok mu ya.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ba?ka olumlu durum da her galibiyetten sonra kameralara "maddi-manevi" demeyen bir kaptan?m?z var.
Bir yorum yaz:
-
Son pozisyonu tekrar izledim. ?hsan ko?un yorumlar? s?per. Hele bir de ??l?kten sonra kahkaha at?yor.
Bir yorum yaz:
-
Juskevicyus
Motiejunas
Maciulis
Valanciunas
Pocius
Kuzminskas
Jankunas
Seibutis
Vasiliauskas
Jasaitis
Bir yorum yaz:
-
Aslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmir devreye girerse ma? lehimize d?ner bariz ?ekilde.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/biz-geri-geliriz
Bu arada ne zaman geliyon tatile izne vs falan, haber et.
Bir yorum yaz:
-
Bir ba?ka olumlu durum da her galibiyetten sonra kameralara "maddi-manevi" demeyen bir kaptan?m?z var.
Bir yorum yaz:
-
Milli Basketbol tak?m? = Be?ikta?
?kisi de kalbe zarar ma? ??kart?yor.
Bir yorum yaz:
-
Bu kadar dar kadroyla d?nya ?ampiyonas?nda ?eyrek finali ancak Ergin Hoca yapard?. Tebrik ediyorum kendisini.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: