Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 Basketbol D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRakibimiz Litvanya'y? yak?ndan tan?yal?m:
Ortadaki cok kiskirtici,soldaki masum, sagdaki ne id?g? belirsiz
Bir yorum yaz:
-
Yendi?imiz her tak?m?n taraftarlar? g?zellik konusunda birbiriyle yar???r valla.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRakibimiz Litvanya'y? yak?ndan tan?yal?m:
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?n ?u halini izleyince basketbolda ?ampiyon oldu?umuz sezonu hat?rl?yorum. Umar?m bir g?n tekrar yolumuz kesi?ir Ergin Hoca ile.
D?nyalar? kazansa gelemez
Bir yorum yaz:
-
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Medet Basgan'im son 2 3 dknin ntvsporunu bulursan yollasana bana. Opuyorum kocaman
http://www.ntvspor.net/video-galeri/biz-geri-geliriz
Bu arada ne zaman geliyon tatile izne vs falan, haber et.
Guzel mac oldu.
Bu arada bu NTVSpor`un yurtdisinda duzgunce izlendigi link yok mu ya.
Bir yorum yaz:
-
Aynen ?yle turnuvada sadece Avustralya'ya yenildi Litvanya.
Litvanya'n?n guard sorunu bizden daha b?y?k ama hemen hemen herkesin ?u tehditinin olmas? en b?y?k silahlar?.
Ama Litvanya her zaman Litvanya'd?r. Ge?en senenin Avrupa ?ampiyonas?'n?n finalisti. Kadrolar? eksik ama sonu?ta o ?zg?vene sahipler.
?ok zor ma? olacak ama ben gene bir ?ekilde kazanaca??m?z? d???n?yorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Medet Basgan'im son 2 3 dknin ntvsporunu bulursan yollasana bana. Opuyorum kocaman
http://www.ntvspor.net/video-galeri/biz-geri-geliriz
Bu arada ne zaman geliyon tatile izne vs falan, haber et.
Guzel mac oldu.
Bu arada bu NTVSpor`un yurtdisinda duzgunce izlendigi link yok mu ya.
Bir yorum yaz:
-
Emir'in i?ine Lofton ka?t?
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: