Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ngiltere Premier Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tottenhamdaki harry kane hangi bolgede oynuyor tam olarak? Adam her mac gol atiyor anlamadim ben bu isi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alt yap?dan yeti?me de baya kiral?k gitti ba?ka tak?mlara,
Hatta Milwall'da oynarken buradan bir arkada? ilgilenelim ?u adamla demi?ti de hayal olarak kald? tabi
B?y?k top?u olacak.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tottenhamdaki harry kane hangi bolgede oynuyor tam olarak? Adam her mac gol atiyor anlamadim ben bu isi
Hatta Milwall'da oynarken buradan bir arkada? ilgilenelim ?u adamla demi?ti de hayal olarak kald? tabi
B?y?k top?u olacak.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tottenhamdaki harry kane hangi bolgede oynuyor tam olarak? Adam her mac gol atiyor anlamadim ben bu isi
B?y?k top?u olacak.
Bir yorum yaz:
-
Bu tottenhamdaki harry kane hangi bolgede oynuyor tam olarak? Adam her mac gol atiyor anlamadim ben bu isi
Bir yorum yaz:
-
?ngiltere Premier League i bu sene ?ok fazla takip edemedim ama son 3 y?ld?r en az?ndan ma? ?zetlerini falan izlerim canl? yay?n yakalayamazsam .
her Premier League ma?? izledi?imde T?rk Futbolunun hali i?in eme?i olanlar?n 7 s?lalesine k?f?r ediyorum.
ulan bir de premier League izlemek ayda 8 lira T?rkiye Liginde fiyat? tam bilmiyorum ayl?k 50 falan vard?r.
komedi resmen..
fck lpool & arsene!
go mou !
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool'u isteyenler sene basinda Leverkusen'i on elemede isteyen arkadaslarla ayni kafada, Balotelli cikip yari sahadan 2 tane sallar icerde disarda, Sterling fisek gibi, Serdar ile mi yakalayacaksin, Motta ile mi?
Liverpool ile 100 mac yapsak en kotu hallerinde, alacagimiz en fazla mac sayisi 10 civaridir. Adamlar Premier League takimi ve biz sirf hirsimizdan Liverpool diyoruz, cok talihsiz olmus. Cek ordan bir Aalborg, devam yola...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTabi ki Arsenal, Calum Chambers, Francis Couqelin ve Gedion Zelalem haric her oyunculari Besiktasimiza yakisir.
Tottenham'da da Vlad Chiriches, Benji Stambouli ve ve Nabil Bentaleb harici her oyuncu gelirse bizi mutlu eder.
Bugun Manu-Liverpool macini izledim, Sterling laubali olmasa ve De Gea bir suru top cikarmasaydi. tersi bir skor olacakti, 1-4, 2-5 bitse nasil oldu bu skorlar denmezdi.
Anlastigimiz konu, ikimiz de Liverpool'u istemiyoruz, anlatmaya calistigim sey Liverpool'un kek gorulmesi.
Be?ikta?'?n muhtemel rakipleriWolfsburg (Almanya)
Anderlecht (Bel?ika)
Aalborg (Danimarka)
Guingamp (Fransa)
Ajax (Hollanda)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Liverpool (?ngiltere)
Villarreal (ispanya)
Sevilla (?spanya)
Roma (?talya)
Torino (?talya)
Celtic (?sko?ya)
Young Boys (?svi?re)
Dnipro (Ukrayna)
Ya Aalborg ya Guingamp gelsin sonra bakariz.
Karsilasmak istemediklerim, kesinlikle Olympiakos, Bilbao,Sevilla,Roma, Everton, Zenit.
Liverpool finalde gelsin.
Bir yorum yaz:
-
Tabi ki Arsenal, Calum Chambers, Francis Couqelin ve Gedion Zelalem haric her oyunculari Besiktasimiza yakisir.
Tottenham'da da Vlad Chiriches, Benji Stambouli ve ve Nabil Bentaleb harici her oyuncu gelirse bizi mutlu eder.
Bugun Manu-Liverpool macini izledim, Sterling laubali olmasa ve De Gea bir suru top cikarmasaydi. tersi bir skor olacakti, 1-4, 2-5 bitse nasil oldu bu skorlar denmezdi.
Anlastigimiz konu, ikimiz de Liverpool'u istemiyoruz, anlatmaya calistigim sey Liverpool'un kek gorulmesi.
Be?ikta?'?n muhtemel rakipleriWolfsburg (Almanya)
Anderlecht (Bel?ika)
Aalborg (Danimarka)
Guingamp (Fransa)
Ajax (Hollanda)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Liverpool (?ngiltere)
Villarreal (ispanya)
Sevilla (?spanya)
Roma (?talya)
Torino (?talya)
Celtic (?sko?ya)
Young Boys (?svi?re)
Dnipro (Ukrayna)
Ya Aalborg ya Guingamp gelsin sonra bakariz.
Karsilasmak istemediklerim, kesinlikle Olympiakos, Bilbao,Sevilla,Roma, Everton, Zenit.
Liverpool finalde gelsin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool'u isteyenler sene basinda Leverkusen'i on elemede isteyen arkadaslarla ayni kafada, Balotelli cikip yari sahadan 2 tane sallar icerde disarda, Sterling fisek gibi, Serdar ile mi yakalayacaksin, Motta ile mi?
Liverpool ile 100 mac yapsak en kotu hallerinde, alacagimiz en fazla mac sayisi 10 civaridir. Adamlar Premier League takimi ve biz sirf hirsimizdan Liverpool diyoruz, cok talihsiz olmus. Cek ordan bir Aalborg, devam yola...
http://www.thisisanfield.com/season/liverpoolfc-squad/
Mignolet
Glen Johnson Dejan Lovren Mamadou Sakho Jose Enrique
Raheem Sterling Gerrard Jordan Henderson Coutinho
Daniel Sturridge Rickie Lambert
Ben cekiniyorum acikcasi, Besiktas'a kimi istemezsin bu 11'den?
Daha Balotelli, Lucas Leiva, Adam Lallana var yani, neden orda kiyida kosede Aalborg varken Liverpool?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool'u isteyenler sene basinda Leverkusen'i on elemede isteyen arkadaslarla ayni kafada, Balotelli cikip yari sahadan 2 tane sallar icerde disarda, Sterling fisek gibi, Serdar ile mi yakalayacaksin, Motta ile mi?
http://www.thisisanfield.com/season/liverpoolfc-squad/
Mignolet
Glen Johnson Dejan Lovren Mamadou Sakho Jose Enrique
Raheem Sterling Gerrard Jordan Henderson Coutinho
Daniel Sturridge Rickie Lambert
Ben cekiniyorum acikcasi, Besiktas'a kimi istemezsin bu 11'den?
Daha Balotelli, Lucas Leiva, Adam Lallana var yani, neden orda kiyida kosede Aalborg varken Liverpool?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool'u isteyenler sene basinda Leverkusen'i on elemede isteyen arkadaslarla ayni kafada, Balotelli cikip yari sahadan 2 tane sallar icerde disarda, Sterling fisek gibi, Serdar ile mi yakalayacaksin, Motta ile mi?
Bir yorum yaz:
-
Liverpool'u isteyenler sene basinda Leverkusen'i on elemede isteyen arkadaslarla ayni kafada, Balotelli cikip yari sahadan 2 tane sallar icerde disarda, Sterling fisek gibi, Serdar ile mi yakalayacaksin, Motta ile mi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBalotellinin 2 Sterlingin 3 net pozisyonu var. Manu'nun bu kadar pozisyonu yoktu.
Liverpool'u isteyenler bence bir daha d???ns?n.En son düzenleyen Talha Karanfiler; 14-12-2014, 23:56.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: