Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Adanaspor Samsunspor ma??na ?st d???n?yorum, Plase Gol Var olur. + 2 1
Nac Breda Waalwijk ma?? bol goll? ge?er oran? y?ksek oldu?u i?in Gol var diye oynad?m + 1 1
Genk Oostende ma?? ge?en hafta 4 1 bitmi?ti. Yine ?st biter diye d???n?yorum. Ayn? ?ekilde GENK oran? d???k. + 4 0
Drogheda Limerick ma??nda Limerick 5 ma?ta 25 gol att?. ?ki tak?mda bu sene d??t?ler. Kadrolar? di?er tak?mlara g?re iyi. Ben Gol var oynad?m. - 0 3
Zwolle Roda ma?? da son ma? ekledim. Son ma?lar riskli oluyor tabi ama ?st olaca??n? hissettim + 3 1
Tek ma?tan yatt? maalesef. Onun d???nda bayi de bir tane daha yapm??t?m, o da Malaga Fener ma??n?n ?st?nden yatt?...
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Djurgarden iy1
Dortmund ?st
Real - Khimki iy2
Atlanta Toronto ?st
Miami - Chicago iy1
Djurgarden iy1 geldi
Khimki ma?? 3.5 barem vard?. 52 49du Son 16 saniye serbest at?? kulland? Khimki atamad?lar.
52-51 Oluyordu atsa ya da s?reyi eritse de ayn? ?ekilde bitiyordu. Ama ?st?ne bir de faul yapt?lar Madrid 2 de 2 att?, 54-49 bitti. ?ans i?te.
Sorun da ?urada Ma? sonucu 1 olur diyorum ama iy alamazlar diyorum Ge?en ?yle 2 tane 4'l?k oran yakalad?m Be?ikta? Kas?mpa?a'dan yatt?m.. ?ans i?te.
Do?al olarak bu ma?a a??r? y?klenme var. ?imdi benim kafam genelde bu tarz kar??la?malarda underdog taraf?na ?al???r. Lakin milleti pazar & ptesi adeta yoldular. Hafta i?i biraz vereceklerini d???n?yorum. RMA bu formuyla Wolks skandal?ndan sonra adeta d?k?len Wolfs'u 3'l?k yapar diye d???n?yorum. ML ve handikaplar? da de?erli buluyorum.
PSG v City
Batu senin kart bahsini be?endim. Bu ma?a S?rp hakemin atanmas? zaten skandal, penalt? + k?rm?z? kart vs de g?rebiliriz. Ben kupona alm?yorum. Ama ma?ta b?y?k tiyatro d?nece?ine emin oldu?um i?in canl?dan bu ma?? takip edece?im. Bence 2/1 i?in tezgah kurulmu? olabilir. ?ddaa'dan sistem tak?lanlar denesin...
ODDS are never in our FAVOR ✌️
Stras, Canaria, City rahat WON
IBB ve RMA tam dram
Yaln?z ?zellikle RMA ma?? 1/1 - KGYOK - ALT
efsane tezgah a?m??lar. Haftan?n son vurgunu sa yap?p cumartesinin zarar?n? ??kard? b?rolar, haftasonu ?ok s?rpriz olmaz
Bug?n i?inse;
ATLvSEV her baremden kart ?st ve MS1
BVBvLIV BVB s?f?ra kar?? kazan?r
BRAvSHA KGVAR - ?ST - MSX - Skor 2-2
VILvSPA V?lla s?f?ra kar?? kazan?r - KGYOK
Genelde payla??nca tutmaz kuponlar?m ama ?ans?m? deneyece?im bu seferlik
Wolfsburg - Real Madrid Real kazan?r ve toplam 9.5 korner ?st? 2.50
PSG- Manchester City Toplam 4.5 kart ?st? ( Mazic' in bu sene y?netti?i avrupa ma?lar?nda sadece 1 kere 4 kart ??km??. Di?er ma?lar hep 4 kart?n ?zerinde) 1.87
Unam Pumas - Olimpia Toplam gol 2.5 ?st? 1.75 ( D?n Tachira n?n kazanmas?yla bu ma??n ?st olma ihtimali iyice artt? diyebilirim)
Toplam oran 8.18
City ma??nda 6 kart ??kt?.
Pumas 4-1 bitti.
Ancak maalesef Real ma?? beklentimin d???nda bir ma? oldu.
Haftaya Real handikapl? kazan?r ve Real madrid 6+ korner bankodur g?z?mde
Do?al olarak bu ma?a a??r? y?klenme var. ?imdi benim kafam genelde bu tarz kar??la?malarda underdog taraf?na ?al???r. Lakin milleti pazar & ptesi adeta yoldular. Hafta i?i biraz vereceklerini d???n?yorum. RMA bu formuyla Wolks skandal?ndan sonra adeta d?k?len Wolfs'u 3'l?k yapar diye d???n?yorum. ML ve handikaplar? da de?erli buluyorum.
PSG v City
Batu senin kart bahsini be?endim. Bu ma?a S?rp hakemin atanmas? zaten skandal, penalt? + k?rm?z? kart vs de g?rebiliriz. Ben kupona alm?yorum. Ama ma?ta b?y?k tiyatro d?nece?ine emin oldu?um i?in canl?dan bu ma?? takip edece?im. Bence 2/1 i?in tezgah kurulmu? olabilir. ?ddaa'dan sistem tak?lanlar denesin...
Genelde payla??nca tutmaz kuponlar?m ama ?ans?m? deneyece?im bu seferlik
Wolfsburg - Real Madrid Real kazan?r ve toplam 9.5 korner ?st? 2.50
PSG- Manchester City Toplam 4.5 kart ?st? ( Mazic' in bu sene y?netti?i avrupa ma?lar?nda sadece 1 kere 4 kart ??km??. Di?er ma?lar hep 4 kart?n ?zerinde) 1.87
Unam Pumas - Olimpia Toplam gol 2.5 ?st? 1.75 ( D?n Tachira n?n kazanmas?yla bu ma??n ?st olma ihtimali iyice artt? diyebilirim)
Bir yorum yaz: