Zwolle ?st
Basel 3.5 ?st
Atletico Madrid
Hajduk ?st
Ajax
Roma gol var
Di?er kuponlarda ; Real Madrid 3.5 ?st, Ajax 3.5?st, Barca var, Juve Handikap, Basel Handikap, Ajax Handikap ve Torino handikap kar??t?rd?m ma?lar? 3 kupon yapt?m
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Benimde bankolu sistemli kuponumda vard?. 750 lira veren kuponda tek yatan ma? oldu. Di?er sistemli kuponda salzburg handi yapsa 560 alacakt?m.
Manu leverkusen salzburg bayern real en g?vendi?im maclardi ve hepsi geldi. 550 lira ile kapatt?k g?n? ama en az 2-3 kat? kazanabilirdim asl?nda. Biz antalya zenit newcastle ?st bremen ?st gibi bir alt g?ven ma?lar? da rahat geldi.
Valla k?t? olmu? senin de ya, bug?n de ma?lar var, ?talya ?spanya ?ngiltere Ligi Bakabildin mi?
?ok bakamad?m bug?nk? b?ltene karde?im ama bar?a ma??na kgvar olur deportivo belad?r bar?a icin. Real de ?ok rahat handikap yapar 3.5 ?st? olur. Detayl? bak?p kupon yaparsam payla??r?m.
Bar?a ma?? berabere biterse ?a??rmam hi?, 2 -2 falan ama Bar?a fark da atabilir, dedi?in gibi tam bir belalar bir de T?rk kan? var Deportivo da Tamamd?r
Mesajı göster
Mesajı göster
Benimde bankolu sistemli kuponumda vard?. 750 lira veren kuponda tek yatan ma? oldu. Di?er sistemli kuponda salzburg handi yapsa 560 alacakt?m.
Manu leverkusen salzburg bayern real en g?vendi?im maclardi ve hepsi geldi. 550 lira ile kapatt?k g?n? ama en az 2-3 kat? kazanabilirdim asl?nda. Biz antalya zenit newcastle ?st bremen ?st gibi bir alt g?ven ma?lar? da rahat geldi.
Valla k?t? olmu? senin de ya, bug?n de ma?lar var, ?talya ?spanya ?ngiltere Ligi Bakabildin mi?
?ok bakamad?m bug?nk? b?ltene karde?im ama bar?a ma??na kgvar olur deportivo belad?r bar?a icin. Real de ?ok rahat handikap yapar 3.5 ?st? olur. Detayl? bak?p kupon yaparsam payla??r?m.
Mesajı göster
Mesajı göster
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Cumartesi i?in bu kuponu oynayaca??m.
Osmanl? 2
Antalya1
Bizim ma? ?st
Las Palmas 1
Real handikapl? 2
Cok yazik oldu bu kupona ya..
Sorma ilk defa yamuk yapt? bu tak?m bana.
?o?u ki?iyi yat?rd? herhalde abi, Gazetelerde falan Las Palmas al?r vs yaz?yordu hep. Oran? ?u g?ven 9/10 yazm??lar.. K?t? oldu .. Ge?mi? olsun Abi.
Var m? yar?na Kupon?
Bir yorum yaz: