Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
14-23 Ekim ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKiev ma??na oyun yapt?m ma?? izleyeyim dedim, ilk yar? tek kale oyun oynad?lar direkler, bo? kaleye ka??rmalar ne ararsan var rakip Aalborg iki kere geldi sa?ma sapan gol att?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKiev ma??na oyun yapt?m ma?? izleyeyim dedim, ilk yar? tek kale oyun oynad?lar direkler, bo? kaleye ka??rmalar ne ararsan var rakip Aalborg iki kere geldi sa?ma sapan gol att?.
Umar?m ba?ka gol olmaz
Bir yorum yaz:
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?lar fena gitmiyor. Tek s?rpriz ?u an bana g?re Kievin 2-0 geride olmas?.B?kre?. Handikapl? da girdim hatta...
Trabzon da yener diye tahmin ediyorum, ma? nas?l izleyen var m?? Bi yay?n bulamad?m
Bir yorum yaz:
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKiev ma??na oyun yapt?m ma?? izleyeyim dedim, ilk yar? tek kale oyun oynad?lar direkler, bo? kaleye ka??rmalar ne ararsan var rakip Aalborg iki kere geldi sa?ma sapan gol att?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBratislava-prag ma?? yar?da kald?. Benim 3 kupondada vard?. Ne olacak ?imdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Kiev ma??na oyun yapt?m ma?? izleyeyim dedim, ilk yar? tek kale oyun oynad?lar direkler, bo? kaleye ka??rmalar ne ararsan var rakip Aalborg iki kere geldi sa?ma sapan gol att?.
Bir yorum yaz:
-
Bratislava-prag ma?? yar?da kald?. Benim 3 kupondada vard?. Ne olacak ?imdi
Bir yorum yaz:
-
Ma?lar fena gitmiyor. Tek s?rpriz ?u an bana g?re Kievin 2-0 geride olmas?.
Bir yorum yaz:
-
Yar?m saat oldu 2 tak?m gol att? dahabug?n biraz zor kazan?r?z gibi
Bir yorum yaz:
-
5 kuponun 5 indede Be?ikta? galibiyeti [emoji123][emoji2]
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: