Aslı Nail Demirel tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Yavuz Tuncer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Referansi olmayan uye olmasin lutfen !
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Referanslı üye alımını da sağlıklı bulmuyorum. Beşiktaşlı arkadaşımızın, Forza'da tanıdığı yok ise bu foruma üye olma hakkı yok mudur?
Ben uye olurken [MENTION=23198]Kadir Erdem Beceriklier[/MENTION] bana referans olmustu. Haklisin ama ben de 2 sene bekledim buraya uye olmak ocin. Sen de haklisin, ama foto falan mi isteseler acaba? Ne bileyim, forumun halini sen de goruyosun resmen pusuya yatmis insanlar car sadece kaos zamanlari yazan.
Mesajı göster
Aslı Nail Demirel tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Referansi olmayan uye olmasin lutfen !
Referanslı üye alımını da sağlıklı bulmuyorum. Beşiktaşlı arkadaşımızın, Forza'da tanıdığı yok ise bu foruma üye olma hakkı yok mudur?
Ben uye olurken @Kadir Erdem Beceriklier bana referans olmustu. Haklisin ama ben de 2 sene bekledim buraya uye olmak ocin. Sen de haklisin, ama foto falan mi isteseler acaba? Ne bileyim, forumun halini sen de goruyosun resmen pusuya yatmis insanlar car sadece kaos zamanlari yazan.
Sana komple forza referans oldu Yavuzum Teee Man. City forumlarından transfer ettik...
Arkadaşlar merhaba. Ben de son kayıt alımında gelenlerdenim de; arkadaşım sordu da, hangi bilgileri isteyip nasıl başvuru yapıldığını, ben de unuttuğum için yanıtlayamadım. Başvuru yaparken bizden hangi bilgiler istenmişti?-cep telefonu, tckn-
Aslı Mahmut Civan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba. Ben de son kayıt alımında gelenlerdenim de; arkadaşım sordu da, hangi bilgileri isteyip nasıl başvuru yapıldığını, ben de unuttuğum için yanıtlayamadım. Başvuru yaparken bizden hangi bilgiler istenmişti?-cep telefonu, tckn-
İnternet kullanmayı biliyorsunuz sanırım. Arkadaşınız foruma ziyaretçi olarak girdiğinde sağ üstte "üye ol" butonu var. Oraya bastığı zaman şuna benzer uyarı geliyor:
"Üyelik alımları kapanmıştır."
Şu an üyelik alınmıyor yani. Alımlar açıldığında formda ne isterse onu girersiniz. Zor bir şey değil.
Yorum Yap