Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
BE??KTA?IMIZ - Torku Konyaspor Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
-
O?uzhan biraz vitrinde Sosa ise oyunun her yerindeydi.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTum gollerin icinde var. Hep iyi bolgeye topu atti.Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Sosa dedim. D?n de ?ok iyi oynad? ve asist muazzamd?.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Tum gollerin icinde var. Hep iyi bolgeye topu atti.Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Sosa dedim. D?n de ?ok iyi oynad? ve asist muazzamd?.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Sosa da ?ok kritik paslar atm??. ?zellikle ilk golde pay? ?ok b?y?k. K?t? bile oynasa bu tip paslar? hep at?yor.
4 golden en iyisi Kerim'in gol?. Kaleden forvete m?kemmel bir organizasyon. Maalesef internette sadece son paslar var.
Bir yorum yaz:
-
?aka bir yana olcay?n gomezinn gol?ndeki katk?s? ger?ekten ?ok iyiAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay
Sosa, O?uzhan, Gomez, Quaresma, Ersan falan ?ok iyilerdi ama ben Olcay a verdim
o kadar istekli ve h?rsl? girdi ki oyuna o paslar, o ko?ular, r?va?ata bilmem ne adam futbol a?l??? nedir g?sterdi resmen
ke?ke her ma? b?yle olsa.
Bir yorum yaz:
-
Gomez
llk yar? ?ok k?t?yd? ama 2.yar?da t?m gollerin i?indeydi
ilk yar? Almeida, 2.yar? VanBasten
Bir yorum yaz:
-
Oyun Genelinde O?uzhan,
Oyuna girdikten sonra Olcay,
Oyundan ??kana kadar Quaresma..
Bir yorum yaz:
-
ben oyumu gomeze verdim ondan sonra kilidi a?t??? i?in o?uzhan olabilir ama ilk yar? yine 2 asisti gittiAslı Bekta? K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresmaya oy verdim ancak kilidi a?an o?uzhand?r.gif)
ilk golden sonra gomeze ortalay?p kaleciden sonra direkten d?nen topta gol olsa g?n gece yine 2-3 asist yazd?racakt? olmad?
Bir yorum yaz:
-
Buldum :dAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? ba?l???n? bulamad?m, buraya yazay?m bari :d Konudan ?ok da ba??ms?z de?il zaten.
Ma??n adam? Q7 demi?tim ama vazge?iyorum, Gomez olarak de?i?tiriyorum
Ma??n ?zetini tekrar seyrettim de;
1. goldeki presi, topu kazanmas? ve topu ceza yay? ?n?ne kadar ta??mas?
2. goldeki Olcay'a g???s?yle b?rak?p i?eri ka?mas?(ki Olcay'?n pas? da ?ok iyi)
3. gol?n asisti
Adam bo?una oynamam?? Bayern'de :d
Ayr?ca her gole de ayr? sevindi, belli ki tak?m? ?ok sahipleniyor.
Bir ayr?nt? daha var; O?uzhan r?portaj?nda "ne zaman ?ut ?ekmek istesem, Mario o ko?uyu yapar. Bakmadan pas att?m ben de, her zaman orada oldu?unu biliyorum" dedi. Bu c?mle asl?nda bir?ok ?eyi a??kl?yor.
"En iyi oyuncumuz" ba?l???n? yazm??t?m da.
Bir yorum yaz:
-
Olcay
Sosa, O?uzhan, Gomez, Quaresma, Ersan falan ?ok iyilerdi ama ben Olcay a verdim
o kadar istekli ve h?rsl? girdi ki oyuna o paslar, o ko?ular, r?va?ata bilmem ne adam futbol a?l??? nedir g?sterdi resmen
ke?ke her ma? b?yle olsa.
Bir yorum yaz:
-
Evet topu oyuna sokuslarda cordobayi aratmadi.Aslı Tolga Koseoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertabiki tolga
?st?ne gelen toplarda ve gelmeyen toplarda ?ok etikiliydi ve ayn? zamanda o m?kemmel degajlar?ndaki istikrar? hep korudu
))
Bir yorum yaz:
-
tabiki tolga
?st?ne gelen toplarda ve gelmeyen toplarda ?ok etikiliydi ve ayn? zamanda o m?kemmel degajlar?ndaki istikrar? hep korudu
))
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: