Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

?nan?yoruz, Zafer Bizim Olacak! #HaydiOlimpiyata

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ekincan Casim
    yanıtladı
    1-0 olsun bizim olsun

Bir yorum yaz:

• Fatih Bas
    yanıtladı
    ?l? top d???nda gol atamazlar bize.

Bence rahat bir galibiyet ile turu atlar?z. 3-1, 4-1 gibi bir skor bekliyorum.

Bir yorum yaz:

• Tolga Bostanci
    yanıtladı
    brugge'?n oyun tarz? fenerle ayn?. defansta haz?rl?k paslar? yapa yapa oyuna kanatlara a?- "kenarlardan ?i?ir, ceza sahas?na fazla adam g?nder." ?zellikle duran toplarda dikkat etmeliyiz.

Bir yorum yaz:

• Murat Keskin
    yanıtladı
    fb ve gs 4 defa istanbul disina cikacak biz sadece 2 defa...istanbulda oynarsak seyahat etmekten kurtulur takim bence y?netimde b?yle d?s?n?yor...

Bir yorum yaz:

• Gokhan Sari
    yanıtladı
    Fener ma?? ?ampiyonluk ma?? de?ildir zaten ya

Bir yorum yaz:

• T?rker Y?lmaz
    yanıtladı
    Aslı Gurman Gunes tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bruge ve fener macinida alsak ?n?m?z a??k de?il.Sadece bir avantaj elde etmi? olaca??z. Kaybetsekte ?ok b?y?k kayb?m?z olmaz ?ampiyonluk yolunda daha 9 ma??m?z daha olacak. Liverpool ma??ndaki tak?mda bizim, brugge ma??ndaki tak?mda. bal-kes ma??ndaki tak?mda bizim erciyes ma??ndaki tak?mda bizim. Bu derenin alt?ndan daha ?ok sular akar .Bu tak?m?n arkas?nda olmam?z gerek. Yahu in?n?de tek ma?a ??kmadan ?apiyonlu?a y?r?yoruz hala fark?nda de?il taraftar?m?z. Tak?ma her ma? destek olmak gerekli. Art?k t?m oyuncular s?rekli sosyal medyada herkes her yorumu okuyor. Onlar? havaya sokmak bizim elimizde.
    a?abey bu ?ok do?ru bir tespit, %100 kat?l?yorum, umar?m ?o?unluk da b?yle d???n?r.,

mustafa denizli ?ampiyonluk yar??? 26. hafta ba?lar der, daha oraya bile gelemeden ?ampiyonluk demenin anlam? yok.

Bir yorum yaz:

• Kadir Batakbasi
    yanıtladı
    La vittoria sara nostra

Bir yorum yaz:

• Kemal Turgut
    yanıtladı
    Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Burhan Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?zellikle her il?eden bir otob?s kald?rmas? i?in y?netime mail [email protected]
    Ben buraya mail attim, stad icin para yardimi olmasi icin bir organizasyon duzenlemek amaciyla. Cevap vermeye bile tenezzul etmediler.
    Hassasiyet g?zel ama stada en b?y?k destek kombine almak... Ma?a gelemeyecek olsan?z bile kar??l?ks?z 800 TL civar? bir ba??? yapabilirsiniz... Direk para ba???? i?eren kampanyalar kul?p taraf?ndan destek g?rm?yor...

Bir yorum yaz:

• Gurman Gunes
    yanıtladı
    Bruge ve fener macinida alsak ?n?m?z a??k de?il.Sadece bir avantaj elde etmi? olaca??z. Kaybetsekte ?ok b?y?k kayb?m?z olmaz ?ampiyonluk yolunda daha 9 ma??m?z daha olacak. Liverpool ma??ndaki tak?mda bizim, brugge ma??ndaki tak?mda. bal-kes ma??ndaki tak?mda bizim erciyes ma??ndaki tak?mda bizim. Bu derenin alt?ndan daha ?ok sular akar .Bu tak?m?n arkas?nda olmam?z gerek. Yahu in?n?de tek ma?a ??kmadan ?apiyonlu?a y?r?yoruz hala fark?nda de?il taraftar?m?z. Tak?ma her ma? destek olmak gerekli. Art?k t?m oyuncular s?rekli sosyal medyada herkes her yorumu okuyor. Onlar? havaya sokmak bizim elimizde.

Bir yorum yaz:

• Aykut Onuk
    yanıtladı
    ?zellikle her il?eden bir otob?s kald?rmas? i?in y?netime mail [email protected]
    Ben buraya mail attim, stad icin para yardimi olmasi icin bir organizasyon duzenlemek amaciyla. Cevap vermeye bile tenezzul etmediler.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    ?u Brugge de Erciyes tarifesi uygulayal?m ne var, formalar? da ayn? renk zaten

Bir yorum yaz:

• Feyyaz Kurtuldu
    yanıtladı
    Brugge ve Fener ma?lar?n? kazanal?m, ?n?m?z a??k!

Bir yorum yaz:

• Ahmet Can Turhan
    yanıtladı
    Burhan abi taraftar?n her t?rl? kar??s?nda olan bir y?netimden bunu beklemek abes ka?ar

Y?netimi bo? ver abi hemen hemen her semt olu?umu otob?s kald?r?yor zaten onlara ula??rsan rahat rahat gidersin

Bir yorum yaz:

• Burhan Korkmaz
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Burhan Korkmaz
    yanıtladı
    Y?netim belli yerlerden otob?s kald?rsa daha g?zel olmaz m? ?imdiden nas?l gidece?imi d???n?yorum.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X