Tolga-Ozzy-Olcay'?n kat?ld??? Trt'deki program? nereden bulabilirim?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Şampiyonluk Maçı Arşiv
??k?ş
X
-
tvarsivi diye bi site var eger tarih ve saat net hatirliyorsan oradan bulabilirsin.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolga-Ozzy-Olcay'?n kat?ld??? Trt'deki program? nereden bulabilirim?
Yorum Yap
-
Tv ar?ivinde Trtspor yok, yanl?? bilgi verme Filiz :dAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertvarsivi diye bi site var eger tarih ve saat net hatirliyorsan oradan bulabilirsin.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolga-Ozzy-Olcay'?n kat?ld??? Trt'deki program? nereden bulabilirim?
Yorum Yap
-
Her kanal olmuyor mu ya?? TRT diye mi yok??Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTv ar?ivinde Trtspor yok, yanl?? bilgi verme Filiz :dAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertvarsivi diye bi site var eger tarih ve saat net hatirliyorsan oradan bulabilirsin.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolga-Ozzy-Olcay'?n kat?ld??? Trt'deki program? nereden bulabilirim?
Yorum Yap
-
Kanallar?n ?o?unu kald?rm??lar, gudubet kanallar var sadece.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer kanal olmuyor mu ya?? TRT diye mi yok??Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTv ar?ivinde Trtspor yok, yanl?? bilgi verme Filiz :dAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertvarsivi diye bi site var eger tarih ve saat net hatirliyorsan oradan bulabilirsin.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolga-Ozzy-Olcay'?n kat?ld??? Trt'deki program? nereden bulabilirim?
Yorum Yap
-
Tuh be. Ben ordan az evlenme programlarini takip etmedim...........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKanallar?n ?o?unu kald?rm??lar, gudubet kanallar var sadece.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer kanal olmuyor mu ya?? TRT diye mi yok??Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTv ar?ivinde Trtspor yok, yanl?? bilgi verme Filiz :d
Yorum Yap
-
Evlenme programlar? hangi kanallarda bilmiyorum ama Atv, Fox filan var.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTuh be. Ben ordan az evlenme programlarini takip etmedim...........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKanallar?n ?o?unu kald?rm??lar, gudubet kanallar var sadece.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer kanal olmuyor mu ya?? TRT diye mi yok??Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTv ar?ivinde Trtspor yok, yanl?? bilgi verme Filiz :d
Sen o kadar yabanc? dizi takip et, sonra gel evlilik program? izle :peh:
Yorum Yap
-
Abi tr mizahindan geri mi kalayim? Guncelligimi koruyorum ben lutfen.........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvlenme programlar? hangi kanallarda bilmiyorum ama Atv, Fox filan var.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTuh be. Ben ordan az evlenme programlarini takip etmedim...........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKanallar?n ?o?unu kald?rm??lar, gudubet kanallar var sadece.
Yorum Yap
-
Mizah m? yoksa k?smet mi ar?yorsunAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi tr mizahindan geri mi kalayim? Guncelligimi koruyorum ben lutfen.........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvlenme programlar? hangi kanallarda bilmiyorum ama Atv, Fox filan var.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTuh be. Ben ordan az evlenme programlarini takip etmedim...........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKanallar?n ?o?unu kald?rm??lar, gudubet kanallar var sadece.
Yorum Yap
-
Yok artiiiik[emoji85] hakaretin boylesiAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMizah m? yoksa k?smet mi ar?yorsunAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi tr mizahindan geri mi kalayim? Guncelligimi koruyorum ben lutfen.........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvlenme programlar? hangi kanallarda bilmiyorum ama Atv, Fox filan var.
Sen o kadar yabanc? dizi takip et, sonra gel evlilik program? izle :peh:.gif)
Yorum Yap
-
?zleyen herkeste o potansiyel var benceAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok artiiiik[emoji85] hakaretin boylesiAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMizah m? yoksa k?smet mi ar?yorsunAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi tr mizahindan geri mi kalayim? Guncelligimi koruyorum ben lutfen.........Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvlenme programlar? hangi kanallarda bilmiyorum ama Atv, Fox filan var.
Sen o kadar yabanc? dizi takip et, sonra gel evlilik program? izle :peh:.gif)
.gif)
Hem yabanc? m?y?z biz yani, itiraf et kurtul :d
Yorum Yap
-
Karde?im e?er android cihaz kullan?yor isen tubemate diye bir uygulama var.Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiri?teki videonun kaliteli bi halinin linki var m??
Ben o uygulama ile videolar? youtube dan full hd olarak telefona indiriyor ondan sonrada istedi?im t?m cihazlarda izleyebiliyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap