Aslı Bilal Sarsmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Masa?st? Resimlerimiz
??k?ş
X
-
Sağol bilal eve gidince bi deneyeyim.Aslı Bilal Taşçı tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMasaüstü yapılmış ama dosyanın kendisini kaybedenler için;
1.yol: C:\Windows\Web\Wallpaper adresinde olabilir.
2.yol:C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes adresine bir bakın.
3.yol:Masaüstünde sağ tıklayıp, "Kişiselleştir"e girin. Masaüstü arkaplanları sekmesinde istediğiniz resme sağ tıklayıp "Özellikler" i tıklayın. Açılan sekmede dosyanın konumunun yazdığı adresi kopyalayıp adres boşluğuna yapıştırın. "Enter"ı tuşlayınca beğendiğiniz veya üzerinde işlem yapmak istediğiniz resmin olduğu klasöre yönlendirileceksiniz. Oradan dosyayı alabilirsiniz.
Bu üç yoldan biriyle kesinlikle ulaşırsınız dosyalara.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Masa?st? yap?lm?? ama dosyan?n kendisini kaybedenler i?in;
1.yol: C:\Windows\Web\Wallpaper adresinde olabilir.
2.yol:C:\Users\kullan?c? ad?n?z\AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes adresine bir bak?n.
3.yol:Masa?st?nde sa? t?klay?p, "Ki?iselle?tir"e girin. Masa?st? arkaplanlar? sekmesinde istedi?iniz resme sa? t?klay?p "?zellikler" i t?klay?n. A??lan sekmede dosyan?n konumunun yazd??? adresi kopyalay?p adres bo?lu?una yap??t?r?n. "Enter"? tu?lay?nca be?endi?iniz veya ?zerinde i?lem yapmak istedi?iniz resmin oldu?u klas?re y?nlendirileceksiniz. Oradan dosyay? alabilirsiniz.
Bu ?? yoldan biriyle kesinlikle ula??rs?n?z dosyalara.
Bir yorum yaz:
-
Karde?im format att?m ama istedi?in bir ?ey varsa buna benzer yapabilirim sana.
Bir yorum yaz:
-
Masa?st? g?rselini bana atabilir misin?Aslı Bilal Sarsmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterba?kan rak? nerde rak??Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
neyse bu da benim masa?st?.gif)
Bir yorum yaz:
-
masa?st? resmini pc de bulam?yorum nedense.gif)
Nerde kay?tl? oluyor bu meret
Bir yorum yaz:
-
http://oi57.tinypic.com/wgq0dk.jpgAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRica etsek resimleri y?klermisiniz
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Bir yorum yaz:
-
-
ba?kan rak? nerde rak??Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
neyse bu da benim masa?st?.gif)
En son düzenleyen Bilal Sarsmaz; 28-06-2014, 20:32.
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: