Sistem saati: 08 Eyl 2010, 00:51

Yeni konu gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 104 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 SözleÅŸmesi bitecek oyuncular (Avrupa, Arjantin ve Brezilya) 
Yazar Mesaj
Kullanıcı avatarı
YaÅŸ: 31
Yeni ileti Re: Sezon sonu sözleÅŸmesi bitecek oyuncular (Avrupa ve Arjantin)
Keirrison acele etmiyor!

Milan ve Liverpool'la adı anılan, Barcelona'yla ön protokol yaptığı iddia edilen Palmeiraslı Keirrison transferde aceleci davranmak istemediğini ifade etti. Genç oyuncunun haklarını elinde bulunduran menajerlik şirketi de henüz resmi bir teklif almadıklarını belirtti.

1 Nisan 2009 , 15:19

Palmeiras'ın genç forveti Keirrison hakkında çıkan haberlere kulak asmadığını ve transferde aceleci davranmak istemediğini ifade etti.

"Bu sezon sergilediğim performans sebebiyle hakkımda bu tarz haberler çıkıyor olmasına şaşırmıyorum ancak kimseyle protokol falan imzalamış değilim. Ayrıca o golleri de tek başıma atmıyorum, takım olarak mükemmel bir performans sergiliyoruz."

"Aceleci davranıp kariyerim adına hatalı bir karar vermek istemiyorum. Kulübümde zaten çok mutluyum, transfer olacaksam buna değmeli."

Brezilyalı golcünün menajerlik haklarını elinde bulunduran Traffic Sports Marketing isimli şirket adına bir açıklama yapan Jose Hawilla da henüz resmi bir teklif almadıklarını belirtti.

27 Nis 2009, 12:42
Profile bak
Kullanıcı avatarı
YaÅŸ: 22
Nereden: İzmir
Hayal görmeye gerek yok Keirrisonu sittin sene alamayız artık :lol: FM'ye bilgi veren kişiler (research siteleri dışında) zaten büyük kulüplerin scout'ları yanisi yedirmezler bize :wink: zaten adam da Barcelona-Liverpool-Milan isterken Beşiktaş'a gelmez heralde :)

Birde bu sözleşmesi biten oyuncuları fmden mi yazıyorsun ?

27 Nis 2009, 12:49
Profile bak
Kullanıcı avatarı
FM'den yazmıyorum, transfermarkt ve birkac siteden, bitenlerin bazıları kiralık onları baska yerlerden kontrol ediyorum.

27 Nis 2009, 12:57
Profile bak
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ihsan Yilmaz yazdı:
FM'den yazmıyorum, transfermarkt ve birkac siteden, bitenlerin bazıları kiralık onları baska yerlerden kontrol ediyorum.

anladım sağolasın :wink:

27 Nis 2009, 13:28
Profile bak
Kullanıcı avatarı
Nereden: Åžeref Bey'in ''Feda!'' dediÄŸi yerden...
Sola Gilberto,10 numaraya De La Pena,Forvete Pantelic fena olmazdı hani :wink:

27 Nis 2009, 14:48
Profile bak
Kullanıcı avatarı
Yeni ileti Re: SözleÅŸmesi bitecek oyuncular (Avrupa, Arjantin ve Brezilya)
De La Pena yaslandı 33 olacak, kaldıramaz 30-40 macı..Keza Giberto da 34 oluyor, Pantelic de 30 yasında ama ne kadar uyum saglar, etkili olur tartısılır. Benim tercihim Pantelic olmazdı..

27 Nis 2009, 15:54
Profile bak
Kullanıcı avatarı
BRAZIL/ PALMEIRAS, Keirrison is on sale

Palmeiras forward Keirrison (20) has decided not to renew his contract and is ready to leave. The youngster is tracked by AC Milan, Barcelona and Real Madrid, but more European clubs could join the race to sign him in the coming weeks.

30 Nis 2009, 10:40
Profile bak
Kullanıcı avatarı

Palmeiras forward Keirrison (20) has decided not to renew his contract and is ready to leave. The youngster is tracked by AC Milan, Barcelona and Real Madrid, but more European clubs could join the race to sign him in the coming weeks.

Erken yaşta gitmez umarım adı geçen kulüplere .. daha en az 1-2 sene pişmesi lazım .. Yada adı geçen kulüplere imza attıktan sonra 2 sene bize kiralasınlar :hi:

30 Nis 2009, 12:24
Profile bak
Kullanıcı avatarı
YaÅŸ: 27
Nereden: cartalete.blogspot.com
Aslında iyi bir ikna turuna çıkarsak, buradan epey ekmek çıkartabiliriz.

Eboue, Mathieu tam aradığımız adamlar ama, henüz 26 yaşındalar ve bir çok önemli kulübün de aradığı adamlar...

Bobo'nun satılma ihtimaline karşın, orada 2 forvet gördüm. Birisi Fred diğeri de Banfield'dan Tanque Silva.

Mustafa Hoca'nın sisteminde sol forvete mükemmel uyum gösterecek bir adam da var, Santiago Solari. İnter'de, Real Madrid'de oynamış bu oyuncunun, son maçını izledim. Hala çok diri ve takımının en iyi adamı. Mükemmel bir de gol attı son hafta. 32 yaşında ve çok iyi 2 sene çıkartır. Sonuçta Avrupa yüzü görmeyen Ricardinho'dan bile medet ummuştuk. Santiago hiç olmazsa Avrupa futbolunun kralını oynamış ve fizik olarak çok güçlü bir adam.

30 Nis 2009, 13:19
Profile bak
Kullanıcı avatarı
YaÅŸ: 21
atl. madrid, maniche ve seitaridis'i kadro dışı bırakmış.. maniche'nin sözleşmesi zaten bitiyor alsaydık keşke.. gerçi finki aldık oraya ama; fink maniche ernst 3'lüsünün olduğu bi ortaalanı kim istemez :wink: sağda açık tello sol açığada holosko offf tadından yenmez be :D

holosko------------tello
----fink---maniche----
--------ernst-------

30 Nis 2009, 13:24
Profile bak
Kullanıcı avatarı
YaÅŸ: 25
Muhammet Atmar yazdı:

Erken yaşta gitmez umarım adı geçen kulüplere .. daha en az 1-2 sene pişmesi lazım .. Yada adı geçen kulüplere imza attıktan sonra 2 sene bize kiralasınlar :hi:

bu yoruma katılmıyorum.artık geride kaldı o genç-tecrübesiz oyuncu oynamaz klişeleri.
aguero-pato-bojan-balotelli-benzema hepsi genç ama kaliteli ve oyuna katkı yapan oyuncu kimse de niye oynattın demiyor.

30 Nis 2009, 14:56
Profile bak
Kullanıcı avatarı
Nereden: ümrAniye/selçuk üni./{GEÇMİŞ OLSUN RIDVAN ŞİMŞEK}
şu messinin kuzenine hiç bulaşmamak lazım bence =)
higuain in kardeşine bulaştıgımız gibi olur falan da =)

30 Nis 2009, 16:26
Profile bak
Kullanıcı avatarı
Lazio: Matuzalém (opsiyonu Lazio'da), zaragozayla sozlesmesi 2010 haziranında bitiyor, bu haziranda da 29 yasına girecek..

18 May 2009, 13:46
Profile bak
Kullanıcı avatarı
FC Arsenal: Emmanuel Eboué henuz yenilemediler, sag beke dusunulebilir

18 May 2009, 14:45
Profile bak
YaÅŸ: 21
sağbeke yabancı lüks olur,solbeke yada önliberoya alamayız o zaman.matuzalem delgadonun yerinde süper olur.

18 May 2009, 14:50
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 104 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Alican Aksoy, Batuhan Baydar, Deniz.Guler, Gazi Yildirim, Hakan.Yigit, Kaan Dikici, Refik Erhan Bal, Umut Kubilay ve 8 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: