Yillardir cozemedim su olayi hala
Simdi bu macta gs direk kirmizi yda 2.saridan kirmizi gorurse ligde oynayamiyomu ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir başlık göremedim.ZTK maçlarını buradan konuşabiliriz.
Yillardir cozemedim su olayi hala
Simdi bu macta gs direk kirmizi yda 2.saridan kirmizi gorurse ligde oynayamiyomu ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kupada bile Gs'nin aleyhine vermiyorlar penaltıyı hahaha
Akhisar olur da elerse, yarın turu geçersek kupa çok yakın, ama Gs ne yapar eder en azından 2-1'i bulup maçı uzatır gibi duruyor
Serdar Özkan in Fener'e bı golü vardı 2008de.Kopyasi resmen 2.golleri.
Hep yanlış hesaplar. 60 59 mu şu an? Bu hafta alanya puan aldı biz galibiz. 62-61 oluyor mu? Çık berabere kitle maçı. Fener ile ikili ve normal averaj da bizde. Sonuç itibariyle iki deplasmanda takılsınlar ki takılacaklar bizim bir deplasmanda beraberlik hakkımız oluyor. Başakı falan salla hiç karıştırma![]()
Gs transfer yasağı alırsa seneye kümeye oynar. Gomis ve familyasını da tutamaz muhtemelen. Maicon Tolga Yasin Sinan Eren Selçuk Linnes Çalık hepsi Karabük kalitesinde resmen.
Terim'in bu kadar rotasyon yapması da düşündürücü. 3 hafta sonraki maçı mı bağladı acaba Okan'ıyla
Yav beyler akhısarın gs den puan veya onun dezavantajı olan bıseyı nezaman yapmıs.ıkıncı yarı mac 2—2 bıter.sız ınanıyormusunuz bu oynanan oyuna.mac 2—2 bıter terım yıne kahraman okur