rüyamda bir ingiliz takımı ile vodafone arenada maçımız var. ilk maç. maçta 4-5 seyirci sahaya iniyor. futbolcular da kavga ediyor. seyircilerden birinin sarı montu var hatta. hakem maçı bitiriyor orada. sonra sahaya girenlerin arasında güzel bir kız var. forumda onu soruyorlar. biri yanıt veriyor, ben o kızla çıkmıştım, güzel ama terbiyeli değildir diye. o esnada annem meyve falan getiriyor. meyve yerken maçın akıbetini, devam edip etmeyeceğini merak ediyorum. hatta niye bilet almadım diye hayıflanıyorumtabiri nedir?
Gerizekali fener en ucuz bileti 120 tl yapmis.. Stad bos kalir
Aziz akıllı adam olası kötü bir sonuçta fazla tepki olmasın diye fiyatları böyle yapmıştır.
Tabi olayın birde başka bir boyutu var, bu fiyatları gören diğer klüplerde yüksek fiyatla satacaktır biletleri.
Özellik ile vodafone arenadaki şampiyonlar ligi maçları için bu fiyatlara kendimizi hazırlayalım derim.
Katilmiyorum, aziz tepkiyi neden taksin? Son yillarda istedigi gibi at kosturuyor, taraftara karsi savas acmis, saymis sovmus, fazla tepki olmasin dedigin adam alexi paketledi
Adamlar da biliyor eleneceklerini, kombine satislari iyi gitmiyor diye biliyorum bari hasilat kiralim demislerdir
Ama bizim bilet fiyatlari hakkinda katiliyorum aciklar en az 120 olur herhalde
Maça 3-5-2 ile çıkıyor fener. Kalede Ertuğrul var. Monaco da epey eksik gelmiş.
3-5-2 doğru oyuncularla mükemmel bir sisteme dönüşebiliyor. Fenerin kadro ile alakası yok ama bu sistemin. Vitor umarım geçen seneki gibi hatasından geç döner.😀
Yer siyah,gök beyaz!
arkadşlar maçı seyredebiliyormusunuz.
ozgun zahmet olmazsa bana gönederebilirmisin
Iyi oynuyo fener
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen iyi başladılar ya hadi Monaco toparlan koy ağırlığını.