Konya maçýda böyle olmuþtu.Finalide ayný olsun.
SM-N960F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Konya maçýda böyle olmuþtu.Finalide ayný olsun.
Gs nin üzerine giderlerse atarlar. Ama o kadar adamla hücum eden gs illaki atar. Zaten gol gelecek belliydi. 10 dakikadýr hissettiriyordu.
Artýk kaybedecek bir þeyler yok. Bence gs ye gol atacak güçleri var.
Ben Gs’yi beðenmedim. Bu kadroyla içeride hiç adam akýllý baskýlý oynayamadýlar. Defanslarý evlere þenlik.
Kaðýt üstünde çok iyi kadro gibi dursada bizim Gomez’li sezonda oynadýðýmýz oyunun yarýsý bile yok.
Gs’lilerin hepsi bir tutuk gibi..
O kadar transfer yaptýlar sahanýn en iyisi Ömer Bayram..
Gs'nin oyunun bizim 2017-2018 yili gibi.
Yýldýz çok ama coþku ve enerji yok.
Bu oyun ile deplasmanlarda kazanmalari mucize..
Onyekur'u ,Ndiya'ye ve Fernando'yu çok ararlar
Gs hiç iyi oynamýyor. Paþa’nýn beyinden yoksun 10 numarasý atýlmazsa berabere bitebilir bu maç.
Gs orta sahasý evlere þenlik. Ýnanýlmaz fazla boþluk veriyorlar. Klasik bi bal golü attýlar.
Tamamen ayný düþünüyorum, çok þey vaad edip pek birþey yapamýyorlar þuan ileride ne olur bilemem ama bu statik yapýdan kurtulamazlar gibi.
Muhtemelen Babel ve Feghoulinin bireysel yeteneði ile sezonu götürmeye çalýþýrlar.
SM-G965F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þu ilk maçýnda gol atmasaydý keþke..
kötü baþlasa çorap söküðü gibi gelirdi..
4. Hafta bitecek, Konya maçýnýn 45-60 arasý hariç iyi oynadýðý bi bölüm yok bunlarýn, gerçekten de inanýlmaz güç kaybetmiþler. Ne tempolarý ne saha içindeki boðucu presleri kalmýþ. Böyle bala gollerle 3 hafta çok istisnai bi durumdur, böyle gitsinler bakalým.
Bakmayýn þu adilere ya boþuna sinirlerinizi zýplatmayýn. Pislik þeref yoksulu camia..
100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!!
Quaresma 2 tane net pozisyonu yedi.