Sayfa 17/43 ÝlkÝlk ... 71415161718192027 ... SonSon

Konu: UEFA Þampiyonlar Ligi 2019-2020 Sezonu

Alýntý Özgür Gültekin Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Conte çok büyük hoca.
    Barcelona'yý hayata küstürdüler.
    Yenilseler de þu an dünyanýn en iyi hocasý olduðunu düþünüyorum. Chelsea ve Juve'de müthiþ 3-4-3, 3-5-2 varyasyonlarý, oyunun her alanýnda topa basma, toplu hücum toplu defansý çok organize yapma gibi birçok opsiyonu müthiþ kullanýyordu.

Inter gibi son yýllarda inanýlmaz bi düþüþ yaþayan, ne oynadýðý belli olmayan ve sürekli zirve yarýþýndan kopuk kalan bi takýma daha gelir gelmez kattýðý deðer de büyük saygý hak ediyor.

Kara Kartal
    Yer
    Beþiktaþlýlar Kardeþtir
    Yaþ
    35
    Barca'da Vidal girdi oyuna beni bir gülme aldý. Ulan yazýn forzada þu adamýn nöbeti tutuldu ciddi ciddi

Gelenler ise Elneny Diaby oldu.

Alýntý Gökhan Özbaþ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Barca'da Vidal girdi oyuna beni bir gülme aldý. Ulan yazýn forzada þu adamýn nöbeti tutuldu ciddi ciddi

Gelenler ise Elneny Diaby oldu.
    Vidali görünce benim de birden hafýzam tazelendi.

MI 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Alýntý Halil Umut Eyaz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Conte çok büyük hoca.Barcelona'yý hayata küstürdüler.
    Yenilseler de þu an dünyanýn en iyi hocasý olduðunu düþünüyorum. Chelsea ve Juve'de müthiþ 3-4-3, 3-5-2 varyasyonlarý, oyunun her alanýnda topa basma, toplu hücum toplu defansý çok organize yapma gibi birçok opsiyonu müthiþ kullanýyordu.Inter gibi son yýllarda inanýlmaz bi düþüþ yaþayan, ne oynadýðý belli olmayan ve sürekli zirve yarýþýndan kopuk kalan bi takýma daha gelir gelmez kattýðý deðer de büyük saygý hak ediyor.
    Dünyanýn en iyi hocasý demek biraz fazla keskin bi yorum deðil mi,senin yorumlarda genelde böyle bi keskinlik oluyo zaten takip ettiðim kadarýyla Bir sene chelsea þampiyonluðu ki sonra bi dökülme söz konusu ve sonra toplayamadý, kesinlikle çok iyi hoca,ama guardiola gibi,özellikle klopp gibi hoocalarýn olduðu piyasada dünyanýn en iyi hocasý demek biraz fazla iddialý. Ayrýca Inter bikaç yýl önce satýldý,ve bugünlere hazýrlanýyordu,çok ciddi yatýrýmlar yaptýlar,özellikle bu sezon iyi de para harcadýlar,bu duruma gelmeleri sürpriz olmadýðý gibi sadece conteyle de ilgili deðil.

Alýntý Ýsa Çetin Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Alýntý Halil Umut Eyaz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Conte çok büyük hoca.Barcelona'yý hayata küstürdüler.
    Yenilseler de þu an dünyanýn en iyi hocasý olduðunu düþünüyorum. Chelsea ve Juve'de müthiþ 3-4-3, 3-5-2 varyasyonlarý, oyunun her alanýnda topa basma, toplu hücum toplu defansý çok organize yapma gibi birçok opsiyonu müthiþ kullanýyordu.Inter gibi son yýllarda inanýlmaz bi düþüþ yaþayan, ne oynadýðý belli olmayan ve sürekli zirve yarýþýndan kopuk kalan bi takýma daha gelir gelmez kattýðý deðer de büyük saygý hak ediyor.
    Dünyanýn en iyi hocasý demek biraz fazla keskin bi yorum deðil mi,senin yorumlarda genelde böyle bi keskinlik oluyo zaten takip ettiðim kadarýyla Bir sene chelsea þampiyonluðu ki sonra bi dökülme söz konusu ve sonra toplayamadý, kesinlikle çok iyi hoca,ama guardiola gibi,özellikle klopp gibi hoocalarýn olduðu piyasada dünyanýn en iyi hocasý demek biraz fazla iddialý. Ayrýca Inter bikaç yýl önce satýldý,ve bugünlere hazýrlanýyordu,çok ciddi yatýrýmlar yaptýlar,özellikle bu sezon iyi de para harcadýlar,bu duruma gelmeleri sürpriz olmadýðý gibi sadece conteyle de ilgili deðil.
    Chelsea'de EPL için olaðanüstü bi kadro olmadan sýrf taktiði sayesinde ve bu taktiðe inandýrdýðý oyuncular sayesinde þampiyon oldu. Chelsea zor bi kulüptür, orada baþarýyý devamlý kýlmak inanýlmaz zor iþtir. Mourinho bile en popüler döneminde kovularak gönderildi. Ben Conte'nin oynattýðý oyunu çok beðenenlerdenim. Inter yatýrým yaptý diyorsunuz da Inter zaten her sene iyi oyuncular alan iyi paralar harcayan bi kulüptü. Þu anda da öyle aman aman bi kadrolarý yok ama çok iyi top oynatýyor Conte ve ligde de çok iyi bi baþlangýç yaptýlar. Juve'de zaten yaptýklarý ortada, orada o müthiþ baþarýnýn sürekliliðini saðlayan adam oldu.

Pep diyoruz da Pep her zaman en iyi oyuncularla çalýþtý, çok iyi hoca ama mesela Bayern'de bana göre hiç yapamadý. Kloop müthiþ bi taktisyen ama ona lafým yok ben ilk 2 Conte ve Kloop derim dünyada.

Chelseadeki baþarýsý Contenin deðil Diego Costanýnda o sene olaðanüstü oynadý ne zaman ki Costa ayrýlmak istediðini söyledi kadro dýþý kaldý Contenin baþarýsýda orda son buldu ve gönderildi

Alýntý Burak.Bayraktar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Chelseadeki baþarýsý Contenin deðil Diego Costanýnda o sene olaðanüstü oynadý ne zaman ki Costa ayrýlmak istediðini söyledi kadro dýþý kaldý Contenin baþarýsýda orda son buldu ve gönderildi
    Costa sonra naptý

Real madrid sivasspor gibi takým olmuþ çok þanslý u yosmalar.

Bizim bu kadar sakat oyuncumuz olmasýnýn nedeni bunlara oynuyacaðýmýzdan dolayý

Kara Kartal
    Yer
    Kapalý Alt-Ust,Hayat Alt-Ust
    Yaþ
    34
    Tarihin en kötü Real Madridi bu takýmdýr kesinlikle derken gol geldi

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Real atti. Real icin cok kolay mac. Zidane akilli adam. Turk deplasmaninda karsidaki takimin gazla 30 dk saldiracagini biliyor. Topu verdi gsye, sonra da bir kontraatakla cekti fisi. Ikinci yari Real acilacaktir.

Bir iki tane realin salaklýðýndan pozisyon bulmuþlardý. Biraz þýmardýlar. Ama burasý ÞL, adamýn böyle boyunun ölçüsünü alýrlar. Ben Benzemadan da bir gol bekliyorum. Bastýr Madrid!

Gs muthis yoruluyor. Aynen boyle devam. Haftasonu macta 50'den sonra duserler.

sürekli tempo var maçta git gelli devam edicek gibi, çok adele atar bu maçta.