Sayfa 7/354 ÝlkÝlk ... 456789101757107 ... SonSon

Konu: Süper Lig 2018-2019 Sezonu Tüm Maçlarý

Bu maicon heralde 500 tane fln top kesti... cildiricam

Gecmis olsun kazandilar. Icerde yine gecen seneki gibi olur bunlar, deplasman maclari onemli

El kebir bomboþ kaçýrýyor dönen top gol oluyor. Delirecek insan.

Gs kaldýðý yerden bala göte almaya devam ediyor.

baskalarinin maclarini takip etmicem bu yil bosuna sinir stres yapmanin anlami yok bizim kadro yetersiz apaçýk

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

þu leþ takýma þampiyonluk verdik inanýlýr gibi deðil

Alýntý Mustafa Emir Can Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    baskalarinin maclarini takip etmicem bu yil bosuna sinir stres yapmanin anlami yok bizim kadro yetersiz apaçýk

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Aynisini bende düsünüyorum. Adam akilli transferler yapilmazsa hic izleyip strese felan girmeyecegim. Sanki log hic bitmemis ayni devam ediyor gibi. Takimlarin cogu ayni kaldi.

Haftayada çok yüksek ihtimal kazanacaklar. Ýki haftayý kayýpsýz geçmek lazým

Süper Lig 1.Hafta Maçlarý | 2018/2019

Rakip stoperlere baský
    Adam eksilten kanatlar
    Ceza sahasý içerisinde kalabalýk olmak

Bu 3ünü uygulayýp anadolu takýmlarýna puan verme þansýn yok zaten. Biz geçen sene ne rakip stoperlere yeterli baskýyý kurduk ne de adam eksilten kanatlara sahiptik. O yüzden geriye düþtükten sonra rakip kapanýnca oyunu çevirmekte zorlanýyoruz. Zannediyoruz ki kalite her þeyi çözer, halbuki enerji de önemli faktör. Forvet oyuncusu kalitesine de sahip olmayýnca 4.olduk, bu sene bu kadroyla ne deðiþecek de þampiyon olacaðýz merak ediyorum.

Yoksa geçen senenin þampiyonu da þunlar iþte, zerre üst düzey bir futbol koymuyorlar ortaya.

Kim ne derse desin gs Terim ile farklý oynuyor. .
    Bugünün özelinde söylemiyorum ama adam bu ligde nasýl baþarili olacaðýni biliyor. .
    9 sezonun 7 sinde takimini þampiyon yapmasi tesadüf deðil. .
    Adam hýzlý kanat istiyor. .Birde önde pres..
    Gs geçen sezonda ve bu sezonun ilk maçýnda da bunu yapti..
    Önde pres yapip kapilan toplarla ceza sahasýna en az 3 -4 adam ile girip pozisyon bulmaya çalýþýyorlar..
    Oyle 1000 pas yapmaya gerek yok..Biz geçen sezon nerdeyse bütün maçlarda pas üstünlüðüne sahiptik ama hýzlý oyun olmadýðý için rakibi hataya zorlayamadik..
    Ha bir de hücum ederken Negredo ve Talisca dýþýnda ceza sahasýna giren olmadýðý için golde bulamiyorduk.
    Þenol hocanin ilk yýlýnda ki oyunu hatýrlayýn. .Onde Sosa Olcay ile pres yapip kapilan toplar Gomez ile bulusturulup gol yapýyorduk. .
    Ozzy ve Tolgay ile önde pres mumkun deðil. .

Gs ýlk yarý gayet ýyý oynadý.0-1 yenýkken býle arkadasla konusuyorduk gol gelýyorum dýyordu.sonra 1-1 oldu .sonrasýnda da gs cok gol atar bu macta derken 2 yý attýlar.

Ikýncý yarý hýc býsý oynamadýkar ama. Ankarada cok býsý yapamadý .son dakkalarda net kafa topunu atsa berabeere býterdý ama olmadý dondu 1_3 oldu.

Alýntý Abdulmenaf Karabulut Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kim ne derse desin gs Terim ile farklý oynuyor. .
    Bugünün özelinde söylemiyorum ama adam bu ligde nasýl baþarili olacaðýni biliyor. .
    9 sezonun 7 sinde takimini þampiyon yapmasi tesadüf deðil. .
    Adam hýzlý kanat istiyor. .Birde önde pres..
    Gs geçen sezonda ve bu sezonun ilk maçýnda da bunu yapti..
    Önde pres yapip kapilan toplarla ceza sahasýna en az 3 -4 adam ile girip pozisyon bulmaya çalýþýyorlar..
    Oyle 1000 pas yapmaya gerek yok..Biz geçen sezon nerdeyse bütün maçlarda pas üstünlüðüne sahiptik ama hýzlý oyun olmadýðý için rakibi hataya zorlayamadik..
    Ha bir de hücum ederken Negredo ve Talisca dýþýnda ceza sahasýna giren olmadýðý için golde bulamiyorduk.
    Þenol hocanin ilk yýlýnda ki oyunu hatýrlayýn. .Onde Sosa Olcay ile pres yapip kapilan toplar Gomez ile bulusturulup gol yapýyorduk. .
    Ozzy ve Tolgay ile önde pres mumkun deðil. .

Güzel analiz olmuþ.. Benim de dikkatimi çekmiþti, hücumlarýmýz esnasýnda rakibin ceza sahasýnda çoðalma problemimiz var.

Bunu düzelttiðimiz anlarda gol bulabiliyorduk, en bilindik örnek, geçen sene Fener maçýnda Vida'nýn sürpriz çýkýþ yaparak kafayla attýðý goldü..

Alýntý Oðuzhan Aykan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Rakip stoperlere baský
    Adam eksilten kanatlar
    Ceza sahasý içerisinde kalabalýk olmak

Bu 3ünü uygulayýp anadolu takýmlarýna puan verme þansýn yok zaten. Biz geçen sene ne rakip stoperlere yeterli baskýyý kurduk ne de adam eksilten kanatlara sahiptik. O yüzden geriye düþtükten sonra rakip kapanýnca oyunu çevirmekte zorlanýyoruz. Zannediyoruz ki kalite her þeyi çözer, halbuki enerji de önemli faktör. Forvet oyuncusu kalitesine de sahip olmayýnca 4.olduk, bu sene bu kadroyla ne deðiþecek de þampiyon olacaðýz merak ediyorum.

Yoksa geçen senenin þampiyonu da þunlar iþte, zerre üst düzey bir futbol koymuyorlar ortaya.
    +1 aynen katiliyorum. birde fiziksel olarak hazir olduklarinda anadolu takimlarini boguyolar...

Hakkýmýzda hayýrlýsý. Sýkýntýlý geçecek gibi duran bir sezona baþlýyoruz. Baþýnda FT gibi bir tilki olan gese ve baþkan deðiþikliðiyle öyle ya da böyle ivme yakalayacak olan febe... Biz daha takýmý kuramadýk, baþkanýmýz da üstüne tuz biber ekti bugün saðolsun.
    Bu arada bizim maç baþlýðý hala niye yok?

Dün neden el kebirin ikinci gölünde ofsayt çizgisi cizilmedi??..

gayse'den 100% febe'den 99,9% nefret ederim...