-
Pepe cok buyuk adam gercekten, inanilmaz. Saygiyla egiliyorum onunde. Pepe bir tik onde ama butun takim 10 uzerinden 8 9 10luktu, masallah diyelim
SM-J700F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
-
Pepe!
Yer siyah,gök beyaz!
-
Cenk 1.sýnýf oynadý , Pepe tartýþmaya bile gerek yok . Ýkisini de seçiyorum ben 😄
-
Cenk diyorum. 1.sinif cl oyuncusu gibiydin masallah.
SM-G935F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
-
Gol atamasa bile Cenk harika oynadý derdik herhalde , bizim beklentimiz bu Cenk'ten
Sürekli oyunun içindeydi helal olsun
-
Caner ve Quaresma hariç herkes üst düzey oynadý.Bu ikilinin yerine daha iyi oynayanlarý bulmamýz lazým ki kadro içinde var alternatifleri
-
Pepe. Adriano'da büyük oynadi.
Cenk ve Talisca' da cok iyiydi
HUAWEI NXT-L29 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
-
Hepsi iyiydi maþallah ama geçiþ oyunlarýnda takýma güzel yön verdiði ve ilk golü attýðý için Talisca diyorum.
-
Fabri cok kritik kurtarislar yapti
Adriano ilk defa sag bek performansinda cok iyi oynadi sampiyonlar liginde kendi bolgesinde oynamak
Nasip olmadi adama gecen senede sol onde oynamisti ama sl de baska oynuyor demekki adam.
Bence macin en iyi iki adamindan biriydi PEPE digeride bence CENK
Atiba klasik atiba performansi sergilemeye basladi sevindirici.
Babel-taliscada ust duzey oynadilar bence.
Quaresma ne kadar begenilmesede yaptigi orta oyunun gidisatini degistirien golu getirdi ki ordan o ortayoda baskasi acamazdo
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
-
Ya Cenk çok iyiydi golü falan harikaydý Pepe ise muazzamdý gerçekten adam worldd class ama abi ben bu Babel denen adama hastayým ya arkadaþ yaþ maþ var seri falan deðil pek fazla evet ama ya ne sakin düzgün bir tarzýn var senin be birader sakin sakin çatýr çutur oynuyor ya hastayým sana be
-
Pepe ve cenk muazzamdi
Ama gol iyiydi Cenk
-
1. Pepe
2. Cenk
3 Atiba
4. Adriano
-
Fabri dedim cunku genelde bu guzellige hep kalecilerimiz son verirdi mac esnasinda.. onun disinda pepe talisca cenk vs hepsi cok iyiydi.. sonradan girenlerde cok iyi.. necip daha girmeden macin adamiydi..