Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu: Forza Beþiktaþ Üyelik Baþvurus Hakkýnda

Hepiniz hosgeldiniz Bu seneki sampiyonlukta sizleri agirlamaktan seref duyacagiz

SM-G935F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Yapýlmakta olan þanlý transfer nöbetimiz için güzel formumuz ForzaBeþiktaþ'a hoþ geldiniz.

1- Bugün itibariyle üyelik alýmý kapatýlmýþtýr.

2- Beklemede baþvurusu bulunan kullanýcýlarýmýzýn, baþvurularý deðerlendirilecektir.

3- Üyeliði onaylanan kullanýcýlarýmýza; SMS ve mail olarak geri dönüþ saðlanmýþtýr.

4- Giriþte problem yaþayan kullanýcýlarýmýz, destek@forzabesiktas.com adresinden tarafýmýza ulaþabilir.

http://forum.forzabesiktas.com/showthread.php?1223-Forza-Be%C5%9Fikta%C5%9F-Forum-Kurallar%C4%B1

Allah aþkýna þu referanslý üyeliði dikkate alýn artýk!

Referansi olmayan uye olmasin lutfen !

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Alýntý Yavuz Tuncer Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Referanslý üye alýmýný da saðlýklý bulmuyorum. Beþiktaþlý arkadaþýmýzýn, Forza'da tanýdýðý yok ise bu foruma üye olma hakký yok mudur?

Alýntý Nail Demirel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Referanslý üye alýmýný da saðlýklý bulmuyorum. Beþiktaþlý arkadaþýmýzýn, Forza'da tanýdýðý yok ise bu foruma üye olma hakký yok mudur?
    Ben uye olurken @Kadir Erdem Beceriklier bana referans olmustu. Haklisin ama ben de 2 sene bekledim buraya uye olmak ocin. Sen de haklisin, ama foto falan mi isteseler acaba? Ne bileyim, forumun halini sen de goruyosun resmen pusuya yatmis insanlar car sadece kaos zamanlari yazan.

Alýntý Nail Demirel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Ben uye olurken @Kadir Erdem Beceriklier bana referans olmustu. Haklisin ama ben de 2 sene bekledim buraya uye olmak ocin. Sen de haklisin, ama foto falan mi isteseler acaba? Ne bileyim, forumun halini sen de goruyosun resmen pusuya yatmis insanlar car sadece kaos zamanlari yazan.

Sana komple forza referans oldu Yavuzum Teee Man. City forumlarýndan transfer ettik...

Arkadaþlar merhaba. Ben de son kayýt alýmýnda gelenlerdenim de; arkadaþým sordu da, hangi bilgileri isteyip nasýl baþvuru yapýldýðýný, ben de unuttuðum için yanýtlayamadým. Baþvuru yaparken bizden hangi bilgiler istenmiþti?-cep telefonu, tckn-

Alýntý Mahmut Civan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar merhaba. Ben de son kayýt alýmýnda gelenlerdenim de; arkadaþým sordu da, hangi bilgileri isteyip nasýl baþvuru yapýldýðýný, ben de unuttuðum için yanýtlayamadým. Baþvuru yaparken bizden hangi bilgiler istenmiþti?-cep telefonu, tckn-
    Ýnternet kullanmayý biliyorsunuz sanýrým. Arkadaþýnýz foruma ziyaretçi olarak girdiðinde sað üstte "üye ol" butonu var. Oraya bastýðý zaman þuna benzer uyarý geliyor:

"Üyelik alýmlarý kapanmýþtýr."

Þu an üyelik alýnmýyor yani. Alýmlar açýldýðýnda formda ne isterse onu girersiniz. Zor bir þey deðil.

Üyeliðimin iptalini ve silinmesini rica ediyorum.

Forum üyelikleri silinmemektedir. Ýstek üzerine forumdan süresiz uzaklaþtýrýlmýþtýr.
    http://forum.forzabesiktas.com/showthread.php?1223-Forza-Be%C5%9Fikta%C5%9F-Forum-Kurallar%C4%B1

Üyelik baþvurularý tekrardan açýlacakmý?

Alýntý Sezer Saðlam Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Üyelik baþvurularý tekrardan açýlacakmý?
    Evet soran arkadaþlar oluyor.

Bugün itibari ile Onay bekleyen üyeliklerin,onaylanma süreci ve üye alýmý baþlamýþtýr.