Konu: çArþý Berlin

çArþý Berlin

Gönül isterdi ki çArþý Berlin ile size bilgiler verebileyim ama maalesef bende bilgi yok
    Hafta sonu ilk defa Berlin'e gideceðim ve Akhisar maçýný Berlin'de izlemek zorundayým. Aramýzda çArþý Berlin'den biraderler varsa mekan tavsiye ederlerse çok sevinirim.

Alýntý Yasin Akarsu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Gönül isterdi ki çArþý Berlin ile size bilgiler verebileyim ama maalesef bende bilgi yok
    Hafta sonu ilk defa Berlin'e gideceðim ve Akhisar maçýný Berlin'de izlemek zorundayým. Aramýzda çArþý Berlin'den biraderler varsa mekan tavsiye ederlerse çok sevinirim.
    @Fatih Caliskan ;

Abi sen buray aalalým bi zahmet

Ayrýca @Yasin Akarsu ; Stuttgart'a geçersen Chaos Kartal kafe var orada Burak abiler var çArþý Berlin'den onlarla beraber izlersin maçlarý. Fatih abi'de yönlendirir zaten seni çArþý Berlin olarak

Bilgilendirme için teþekkürler @Kamil Taþkýn.

Almanya'da kullanacaginiz telefon numarasini yazarsaniz, her türlü misafir ederiz sizi

Alýntý Fatih Caliskan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Almanya'da kullanacaginiz telefon numarasini yazarsaniz, her türlü misafir ederiz sizi
    ,

Eyvallah üstad, Berlin'e gelince hat alacaðým, o numarayý sana Cumartesi günü mesaj atarým 5 kiþi olacaðýz. Buluþabilirsek beraber izlersek bizler içinde çok güzel bir aný olur.
    Görüþmek üzere.

,

Eyvallah üstad, Berlin'e gelince hat alacaðým, o numarayý sana Cumartesi günü mesaj atarým 5 kiþi olacaðýz. Buluþabilirsek beraber izlersek bizler içinde çok güzel bir aný olur.
    Görüþmek üzere.
    Özelden numarayi yazdim. Siz yeterki gelin en iyi sekilde agirlanirsiniz cünkü biz kocaman bir aileyiz.. ✌

Gesendet von Oracle Mobile

,

Görüþmek üzere.
    Özelden numarayi yazdim. Siz yeterki gelin en iyi sekilde agirlanirsiniz cünkü biz kocaman bir aileyiz..

Gesendet von Oracle Mobile
    Boþ yere çaðýrmadým ben @Fatih Caliskan 'ý bu baþlýða

Eyvallah abi Burak abilere de selam et gerçi geçen görüþtük, tatile gelecekmiþ Berlin'den arkadaþlarý, misafir ediver dedi

Alýntý Baha Durmaz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bi olay mi oldu arkadaþlar
    Ultraslan Avrupa ile olay olmuþ bende internette videodan izledim.

Biraz karýþýk ve sýkýntýlý bi durum galiba.Elbet çArþý Berlin bu olay ile ilgili açýklama yapacaktýr diye düþünüyorum.