Sonuçlar: Maçýn adamý kim?

Katýlýmcý sayýsý
354. Anket kapatýlmýþtýr
  • Tolga

115 32.49%
  • Beck

1 0.28%
  • Marcelo

1 0.28%
  • Alexis

2 0.56%
  • Ýsmail

0 0%
  • Atiba

1 0.28%
  • Oðuzhan

1 0.28%
  • Sosa

200 56.50%
  • Olcay

2 0.56%
  • Kerim

30 8.47%
  • Gomez

0 0%
  • Necip

1 0.28%
  • Tolgay

0 0%
  • Cenk

0 0%
Sayfa 5/5 ÝlkÝlk ... 2345

Konu: Çaykur Rizespor - BEÞÝKTAÞ Maçýn Adamý

Olcay'ýn forumda hesabý var + Multisi mi var?

Ben Sosa'ya verdim oyumu. Tolga'yý da beðendim açýkçasý. 2 Yýl bizi mahvetti, Þimdi zirveye Taþý Tolga.

Tolga

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kerim + Sosa + Tolga

tribüne dönen taraftarý unutmayýn. Harika bir deplasman tribünü vardý bugün..

Tolga' da acayip bir hýrs vardý. Ýnþallah kötü günleri geri de býrakýr da þu þampiyonluðu bize getirenlerin baþýnda olur. Seneye bakarýz duruma göre.

Sosa ve garip ama gercek Tolga

LG-D802 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Kerim dedim ben. Uzun zaman yedekte bekleyip, ligin 25. haftasýnda daha ilk defa ilk 11 de çýkmasýna raðmen her hafta 90 dk oynayan oyuncu gibi profesyonelce ve harika bir futbol oynadý.

Açýk ara olmasa da Sosa maçýn yýldýzýydý.. "Sürklase etti" derler ya, o kývamda top oynadý..

Kerim ise ilk yarý performansýyla "Hocam Allah aþkýna Olcay'ý oynatma artýk" der gibiydi

Tolga da harika iþler yaptý.. Kurtardýðý penaltýyý "kýyamet alameti" olarak yorumluyorum..

Sosa tek baþýna aldý maçý resmen olcay ve gomez e karþý. Hemen arkasýnda kerim ve söylemesi zor olsa da tolga

Sent from my iPad using Tapatalk

Kara Kartal
    Yer
    mecnuna gider yaparcasina erosu tarihe gomercesine ...
    Yaþ
    30
    Net sosa.

Sosa'ya verdik oyumuzu.

Olcay kendi hesabý ve kuzeninkinden atmýþ 2 tane kendine.

Gomez 1-2 maç oyuna sonradan girmeli.

Sosa, Atiba, Tolga...

Sosa maç alan adam gibi adam, bazý maçlarda düþse bile gerçekden harika bi oyuncu.

Atiba benim bu takýmda en beðendim oyuncu, takýmý toparlayan adam, dün maçý izlerken farkettim, herkesi de yönlendiyor, orta saha çizgisinin gerisinde lider Atiba.

Tolga son zamanlar da baya toparlandý, penaltýyý kurtarmasý, ve hemen yerden kalkýp topa almasý, refleksleri her þeyi ile þimdiye kadar ki en iyi Tolga. Uzun zamandýr ilk defa maç aldýran kaleci oldu, umarým devamý gelir. Lig tvde Tümerin dediði gibi Sambade ile 1000 civar çalýþma antreman yaptýysa sonuçlarýný almýþ tebrik etmek lazým. Boyko ayný çalýþmayý yaparsa çok daha iyi bir kaleci olur, þu an daha çok çalýþanda forma.

Kerim diyen çok olduðu için sölüyorum, Kerim de bir kumaþ var evet, ama oyunu kafasý yukarý da oynamasý lazým, ben dün yine de çok beðenmedim Kerimi, ama biraz oynamasý lazým, maç oynatýrsa Þenol hoca, iyi bir kanat oyuncusu daha kazanmýþ oluruz.

Kartal
    Yer
    Tekirdað & Rusya Federasyonu
    Yaþ
    34
    1)J.E.Sosa
    2)Tolga