-
tolga: formunu deðerlendirecek bi durum yoktu.
beck: gördüðüm en kötü hücumcu en iyi savunmacý bek bi adam hiç mi hücumda etkili olmaz hiç mi orta kesmez çok garip
ismail: formunun zirvesinde böyle oynasýn bu sene önümüzdeki sene sonraki sene ilk 11 garanti ama yinede transfer þart oðlu þart eren albayrak kaçmamalý
alexis: kimse farketmedi galiba ama bence maçýn en kritik müdahalesini yaptý bir pozisyonda adam saðýndan atýp solundan geçecekti ayaðýný soktu topun geçmesini önledi gayet iyidi bu maçta hatasýz oynadý gerçi rakipte pek gelemedi ama genel olarak iyidi
marcelo: duracaðý yeri çok iyi biliyor hava toplarýnda etkili gayet iyi bir stoper
atiba: þu ana kadar 30 maç yaptýysa heralde 27 sinde çok çok iyi oynadý nazar demesin messi, neymar, suarez nasýl her maç maça damga vuracak performans gösteriyorsa atibada ayný þekilde performans gösteriyor.
oðuzhan: bazen fazla ince iþ yapacam diye saçmalýyor. bugün hiç yoktu ama kalitesi tartýþýlmaz bide þu frikikleri kimin kullanacaðý belli olsa da bizde rahatlasak
sosa: bu takýmýn bence lideridir kendisi heralde atýlan son 10 golde direk katkýsý var sanki hiç etkili deðil gibi görünsede gerçekten çok etkili oynuyor.
olcay: ya adam çabalýyor ama yok olmuyor. yetenek yok... iyi niyetli, sirinlik muskasý olmasa çekilecek dert deðil
quaresma: hücumundan bahsetmeye gerek yok yine asistleri güme gitti ama quaresma savunma yapmýyor yeaaa diyen arkadaþlara þunu diyorum ben türkiyedeki hiç bir kanat oyuncusundan böyle savunma performansý görmedim bu maç için artý diðer maçlarda da çok iyi savunma yapýyor. bencil oynamýyor yapmasý gerekenleri yapýyor helal olsun diyorum.
gomez: atmak için çok çýrpýndý neredeyse banyo yapmadýðýný düþünecektim
topla birlikte pek yetenekli olmasada dünya da gördüðüm en iyi 10 golcü arasýna koyabilirim. bu attýðý gol fenere girecek olanlarýn baþlangýcý olur inþallah.
cenk: ne zaman oyuna girse oynasa, hep iyi oynadý hep kattý üstüne koydu hep böyle devam et cenk, gomez 2-3 sene sonra
giderse belkide 1. santraforumuz sen olacaksýn
-
-
Atiba . . . Ýnsan Evladý Deðilsin Sen
-
Her ne kadar Quaresma hücum anlamýnda çok þey katsa de Cenk oyuna girmesiyle vites büyüttü takým, Sol açýk bile oynar bu adam.
Necip takýmýn en kötüysüydü, tehlikeli bölgelerde çok gereksiz yaptýðý 2 faul ile sýkýntýya soktu bizi.
-
Quaresma maçýn adamýydý ama onunla eþit sayabileceðim bir Marcelo vardý ki maþallah...