Futbolu eleştirirsiniz. Kimse de bir şey diyemez. Sezonu kapattığı söylenen Tolga'nın samimiyetini sorgularsınız. Eyvallah. Doğrudur, yanlıştır, haklıdır, haksızdır, hep kendi konusudur. Öyle düşünüyorsa öyledir.
Ama ortada Beşiktaş yapsa 3 kırmızı (2 net, 1 de bonus, illa ki yaratılır) çıkacak bir durumda sarı kart bir çıkmayan bir rezalet varsa kimse de kusura bakmasın Erdem Ulus veya herhangi bir Beşiktaş yorumcusu, yazarı "banane" diyemez.
Beşiktaş yorumcusunun en büyük görevlerinden biri adil bir düzen için kamuoyu yaratmaktır.
Yarın Töre çıkıp "abi ben fck off dedim diye kırmızı + 3 maç ceza aldım, adam 2 derbide 50 kere dedi, sarı bile almadı, neden bunları yazmıyor sonra bir de benim o adamla aynı koşullarda mücadele etmemi bekleyip de yargılıyorsun?" derse ne diyeceksin?
Erdem Ulus benim düşüncelerimi yansıtmada en yakın bulduğum yorumcumuz. Bana göre medyadaki "tarafsız abi"ler yerine öne çıkarılması gereken bir temsilcimiz.
Bu yazısına katılamayacağım.
Beşiktaş'lı yazar yorumcular ne düşünüyor bilmiyorum ama Beşiktaş'ın hakkını en doğru şekilde savunur görünen kişinin ağır Fenerli Mehmet Demirkol ve GS'li Hıncal Uluç olmasını ben kendi adıma utanarak izliyorum...