Aslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUsta
yine bize gel
yine bize top oynamay? ??ret
yine bizi ?ampiyon yapama
Yine bizi aldat?p ingiltereye git
Vallahide billahide ben raz?y?m
# Bu Saatten sonra Forza Slaven Bili? #oldu?un yerde kal reis , seni uzaktan daha ?ok seviyoruz.
lakin ?u an tek olacak isim slaven bilic bence
Gelsin tak?m oyununu ??genleri yardimla?mayi umudumuzu bizden s?k?p alamayacaklarini yeniden ??retsin takima
SM-E500H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUsta
yine bize gel
# Bu Saatten sonra Forza Slaven Bili? #oldu?un yerde kal reis , seni uzaktan daha ?ok seviyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Slaven Bilic'in bizde yeri ayr?d?r ama illa yabanc? bir hoca gelsin tak?m? oynats?n diye bir ?ey bilemiyorum. Bence bizim kurtulu?umuz Be?ikta?'ta oynam?? bir oyuncu, Sergen Yal??n bizim i?in bi?ilmi? kaftand?. ?leride bir g?n olur belki.
Bir yorum yaz:
-
Usta
yine bize gel
# Bu Saatten sonra Forza Slaven Bili? #
Bir yorum yaz:
-
Atak futbolu oynatmadan ligde ?ampiyon olamazs?n, sistem var omurgay? iyi kuruyor gol yemez ?imdiki gibi kaos futbolu yoktu belki ama i?te h?cum yok rakibin 11 ki?i kapnmas?na ??z?m? yok ba?ak?ehir gibi torpilli olursan tutar penalt? vs y?r?r
Bir yorum yaz:
-
?enol G?ne?'e milli tak?m ?zerinden ben dahil bir?ok kesim tepkiliyken sezon ortas?nda West Ham ile anla?an ve ?ok sevildi?i Be?ikta?'? satan bir hocay? sittin sene istemem. O gelir, Pektemek ile 5 sene daha imzalar?z falan, neme laz?m. Uzak dursun!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yi?itcan Co?ar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?itcan Co?ar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Cosar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen tak?m?m?n y?kselen grafikte oldu?unu d???nm?yorum. Bili? sisteminin yans?mas?na ufak eklemelerle bu g?ne kadar gelindi?i taraftar?y?m. Tak?m bir ?ekilde kazan?yor ama kesinlikle sezon ba??ndaki tak?r tak?r oynay?p rakibi bo?an bir g?r?nt?m?z yok. Yerse at?yoruz i?te. Bug?nk? ma? berabere bitecek, derbiyi de kaybedece?iz. ?ampiyon olur muyuz in?allah oluruz ama tak?m, par?alayan bir g?r?nt?den ??k?p ma? kazanan bir tak?m g?r?nt?s?ne d?n?yor. Ba?ar?s?zl?k olarak alg?lamay?n.
Edit: Berabere bitmedi koyuverdik in?allah ?b?r dedi?inin de tersi olur.
Bilic'in tak?m?ndan olan oyuncular azald?k?a, G?ne? tarz?na d?n?yor oynad???m?z futbol. Tekrar s?yl?yorum k?t? de?il ama benim g?z?me ho? gelen o futbol son d?nemde iyiden iyiye azald?.
Bir yorum yaz:
-
Gerek yok, eskiye ra?bet olsa bit pazar?na nur ya?ar.
Denenecekse Sergen gelsin.
Bir yorum yaz:
-
??yle bi eski yorumlar? okudum da bildigin tap?yormu?uz adama
ben geri gelse sevinirim valla ne yalan s?yliyim.
klasik derbi muhabbetlerine girecek varsa pe?inen s?yleyim, o derbilerin yarisindan fazlas?nda da kazanacak kadar futbol oynatm?st?.
tek k?zg?n oldugum hala hay?fland???m mac kad?k?yde 10 ki?i rakibe koca bi 2. devre ortasahay? gecemedik. odur.
SM-G610F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yi?itcan Co?ar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Cosar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen tak?m?m?n y?kselen grafikte oldu?unu d???nm?yorum. Bili? sisteminin yans?mas?na ufak eklemelerle bu g?ne kadar gelindi?i taraftar?y?m. Tak?m bir ?ekilde kazan?yor ama kesinlikle sezon ba??ndaki tak?r tak?r oynay?p rakibi bo?an bir g?r?nt?m?z yok. Yerse at?yoruz i?te. Bug?nk? ma? berabere bitecek, derbiyi de kaybedece?iz. ?ampiyon olur muyuz in?allah oluruz ama tak?m, par?alayan bir g?r?nt?den ??k?p ma? kazanan bir tak?m g?r?nt?s?ne d?n?yor. Ba?ar?s?zl?k olarak alg?lamay?n.
Edit: Berabere bitmedi koyuverdik in?allah ?b?r dedi?inin de tersi olur.
Bilic'in tak?m?ndan olan oyuncular azald?k?a, G?ne? tarz?na d?n?yor oynad???m?z futbol. Tekrar s?yl?yorum k?t? de?il ama benim g?z?me ho? gelen o futbol son d?nemde iyiden iyiye azald?.
Bir yorum yaz:
-
-
Mustafa Pektemek'in manevi babas?
Yeteneksiz adamlar? bi ba?ka severdi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: