Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

BE??KTA?IMIZ - Eski?ehirspor Ma??n Adam?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ali Can Yalcinkaya
    yanıtladı
    ?yiler; Quaresma, Atiba, Alexis(daha iyi olmal?), ?smail.

K?t?ler; Ozi, Olcay (Size ihtiyac?m?z var, daha gayret).

Bir yorum yaz:

• Sezer Sağlam
    yanıtladı
    55 daika kalmas?n ramen Q17

Bir yorum yaz:

• Murat Aysan
    yanıtladı
    Q7

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Fatih Perin?ek
    yanıtladı
    Ben ma?? tam olarak izleyemedim ama ?zetini izledi?imde 3. gole kadar neredeyse her pozisyonun i?inde Olcay ve Quaresma g?r?n?yor. San?yorum Quaresman'?n oylamada birinci olmas?n?n nedeni bu

Bir yorum yaz:

• Merve Güleryüz
    yanıtladı
    Quaresma

Bir yorum yaz:

• Berkay Ozgultekin
    yanıtladı
    quaresma dedim alexiste bence ?ok iyiydi

Bir yorum yaz:

• Murat ?zdemir.
    yanıtladı
    Ben bu ma?ta ?smail ve Quaresma'y? ?ok be?endim .

Oyumu ?smail'e verdim Quaresma ba?ka ma?larda yine y?ld?z olur :p

Bir yorum yaz:

• Ismail.Kaya.
    yanıtladı
    Aslı Mucahit Babal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    olcay m? ?

ben art?k cidden kendimi sorgulamaya ba?lad?m , ben heralde ?nyarg?l? bir insan?m.

ka??rd?klar?yla , veremedikleriyle , tutamad?klar?yla yine min 6-7 pozisyon yedi adam. Ben mi farkl? ma? izliyorum. Gomez bi ara olcay a ?yle orta a?ma b?yle a? dedi bilmiyor ki a?amaz.
    aynen mucahit. bi orta yapt? sabri yi bile k?skand?rd?. gomez de gitti ; " olm d?zg?n yapsana orta" der gibi nasihat yapt?.. Gomez de al?st? Quaresma n?n muz ortalar?na kolay degil tabi

Bir yorum yaz:

• Ismail.Kaya.
    yanıtladı
    Quaresma..... hemde a??k ara.. o ??kt?ktan sonra Kerim i de g?rd?k, bildigin tak?m?n vitesi k???ld?. ??kmasa idi 4-5e giderdi ma?

Bir yorum yaz:

• Mucahit Babal
    yanıtladı
    olcay m? ?

ben art?k cidden kendimi sorgulamaya ba?lad?m , ben heralde ?nyarg?l? bir insan?m.

ka??rd?klar?yla , veremedikleriyle , tutamad?klar?yla yine min 6-7 pozisyon yedi adam. Ben mi farkl? ma? izliyorum. Gomez bi ara olcay a ?yle orta a?ma b?yle a? dedi bilmiyor ki a?amaz.

Bir yorum yaz:

• Emre Keşküş
    yanıtladı
    Biraz daha i? bitirici olsayd? Olcay derdim

ama haftalard?r s?ren etkili oyununu bu ma?tada sergileyen, Ricardo Quaresma ma??n y?ld?z?yd?

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    sinan engin o?uzhan?n performans? ?ok iyiydi diyip duruyor. bence tak?m?n a??k ara en k?t?s?yd? bug?n farkl? ma?lar m? izledik

Bir yorum yaz:

• Tunc Baltali
    yanıtladı
    quaresma ismail alexis, ismail bu hale nas?l d?n??t? ve d?n??mese tosi? le bu lig nas?l gidermi?...
    olcay? da begendim

Bir yorum yaz:

• Yi?itcan Co?ar
    yanıtladı
    Her ne kadar sevmesem de, laf s?ylesem de iyi zaman?na denk gelince olcay bu tak?ma ger?ekten ?ok faydal? oluyor. Ama ma??n adam? ?ingene.

Bir yorum yaz:

• Emre Ayd?n
    yanıtladı
    Olcay kazma filan ama ?ok gerekli adam s?rekli pozisyonlar?n i?inde ortal??? kar??t?r?yor.. Atar atamaz oras? ayr? ama Olcay bu tak?mda oynamal?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X