?yiler; Quaresma, Atiba, Alexis(daha iyi olmal?), ?smail.
K?t?ler; Ozi, Olcay (Size ihtiyac?m?z var, daha gayret).
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
BE??KTA?IMIZ - Eski?ehirspor Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Ben ma?? tam olarak izleyemedim ama ?zetini izledi?imde 3. gole kadar neredeyse her pozisyonun i?inde Olcay ve Quaresma g?r?n?yor. San?yorum Quaresman'?n oylamada birinci olmas?n?n nedeni bu
Bir yorum yaz:
-
Ben bu ma?ta ?smail ve Quaresma'y? ?ok be?endim .
Oyumu ?smail'e verdim Quaresma ba?ka ma?larda yine y?ld?z olur :p
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mucahit Babal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterolcay m? ?
ben art?k cidden kendimi sorgulamaya ba?lad?m , ben heralde ?nyarg?l? bir insan?m.
ka??rd?klar?yla , veremedikleriyle , tutamad?klar?yla yine min 6-7 pozisyon yedi adam. Ben mi farkl? ma? izliyorum. Gomez bi ara olcay a ?yle orta a?ma b?yle a? dedibilmiyor ki a?amaz.
Bir yorum yaz:
-
Quaresma..... hemde a??k ara.. o ??kt?ktan sonra Kerim i de g?rd?k, bildigin tak?m?n vitesi k???ld?. ??kmasa idi 4-5e giderdi ma?
Bir yorum yaz:
-
olcay m? ?
ben art?k cidden kendimi sorgulamaya ba?lad?m , ben heralde ?nyarg?l? bir insan?m.
ka??rd?klar?yla , veremedikleriyle , tutamad?klar?yla yine min 6-7 pozisyon yedi adam. Ben mi farkl? ma? izliyorum. Gomez bi ara olcay a ?yle orta a?ma b?yle a? dedibilmiyor ki a?amaz.
Bir yorum yaz:
-
Biraz daha i? bitirici olsayd? Olcay derdim
ama haftalard?r s?ren etkili oyununu bu ma?tada sergileyen, Ricardo Quaresma ma??n y?ld?z?yd?
Bir yorum yaz:
-
sinan engin o?uzhan?n performans? ?ok iyiydi diyip duruyor. bence tak?m?n a??k ara en k?t?s?yd? bug?n farkl? ma?lar m? izledik
Bir yorum yaz:
-
quaresma ismail alexis, ismail bu hale nas?l d?n??t? ve d?n??mese tosi? le bu lig nas?l gidermi?...
olcay? da begendim
Bir yorum yaz:
-
Her ne kadar sevmesem de, laf s?ylesem de iyi zaman?na denk gelince olcay bu tak?ma ger?ekten ?ok faydal? oluyor. Ama ma??n adam? ?ingene.
Bir yorum yaz:
-
Olcay kazma filan ama ?ok gerekli adam s?rekli pozisyonlar?n i?inde ortal??? kar??t?r?yor.. Atar atamaz oras? ayr? ama Olcay bu tak?mda oynamal?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: